Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Cвяткування Дня села Ковбащина

Cвяткування Дня села Ковбащина

У неймовірно душевній та теплій атмосфері відбулося святкування Дня села Ковбащина, що входить до складу Ушомирської ОТГ. Кожен населений пункт має свої особливості, і саме село Ковбащина відзначено в номінації «Співоче село громади». Прославляє своїм співом село народний фольклорний колектив «Сусідоньки». Серед гостей свята – народний депутат України В.Ю. Арешонков, який крім відзнак та гарних слів, подарував всім присутнім музичне вітання. Саме за сприяння народного депутата були закуплені стільці для сільського клубу. Багато теплих слів і спогадів, радісних емоцій, несподіваних подарунків було на святі. А на екрані показали славну історію села з її працьовитими людьми.  Це саме ті миттєвості, які надихають на великі досягнення.

09:56 11.11.2018

Отримали новенький шкільний автобус!

Отримали новенький шкільний автобус!

В Ушомирській гімназії радісна подія: отримали новенький шкільний автобус! Це, перш за все, безпека дітей по дорозі до гімназії, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає у сільській місцевості. Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація Ушомирської гімназії щиро вдячні всім, хто долучився до придбання шкільного автобуса.

18:35 02.11.2018

Відбувся турнір з волейболу серед юнаків, присвячений пам'яті героя антитерористичної операції на Сході України Броника Ю.М..

Відбувся турнір з волейболу серед юнаків, присвячений пам'яті героя антитерористичної операції на Сході України Броника Ю.М..

Сьогодні в спортивному залі Поліської СЗШ І-ІІІст., відбувся турнір з волейболу серед юнаків, присвячений пам'яті героя антитерористичної операції на Сході України Броника Ю.М.. В змаганнях брали участь команди з смт. Лугини, м. Коростеня та Ушомирської ОТГ. Суперники були непрості. Після напруженої гри перемогу здобула команда з Лугин, друге місце- команда Ушомирської ОТГ , третє місце- команда з Коростеня. Команди-призери турніру були нагороджені кубком, медалями та грамотами. А також всі команди отримали в подарунок м'ячі та солодкі призи. Кращі гравці турніру Рябчук Олександр, Редчіц Назарій та Бецик Максим були нагороджені грамотами та футболками з надписами побажань. Вітаємо призерів змагань та чекаємо нових зустрічей!

18:31 02.11.2018

День працівників соціальної сфери

День працівників соціальної сфери

Ушомирська громада долучилася до вітань, які лунали сьогодні на адресу працівників соціальної сфери. Були відзначені кращі працівники за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у реалізацію соціальної політики та з нагоди професійного свята. Висловлюємо безмежну вдячність за вашу працю та турботу про людей, які потребують соціального захисту. Бажаємо міцного здоров'я, витримки, благополуччя вам та вашим родинам!

18:06 02.11.2018

Активізуємо молодь громади!

Активізуємо молодь громади!

Сьогодні відбулася зустріч Дмитра Клименка-радника із комунікації Житомирського ЦРМС з молоддю Ушомирської ОТГ. Діти розробляли ідеї розвитку молодіжного середовища громади, вчилися готувати проекти розвитку молодіжного руху. Сподіваємося, що такі заходи допоможуть молоді отримати можливість для самореалізації та зробити особистий внесок у розвиток своєї громади.

17:16 01.11.2018

Цікавий та змістовний відпочинок дітей – запорука хорошої працездатності і успішного навчання.

Цікавий та змістовний відпочинок дітей – запорука хорошої працездатності і успішного навчання.

Саме з таких міркувань та за сприяння  народного депутата України Володимира Арешонкова започаткували та організували тематичні екскурсії школярів до Києва. На вихідних учні Ушомирської ОТГ та Кирданівської школи Овруцького району відвідали столицю, а упродовж осінніх канікул, екскурсіями буде охоплено понад 1000 школярів соціально вразливих категорій (багатодітні, учасників АТО, сироти, діти інваліди). На школярів чекають захопливі подорожі до столиці.

11:06 29.10.2018

День, який залишається в серцях.

День, який залишається в серцях.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці село Бондарівка відзначило своє 400-річчя. Саме в цей погожий осінній день з’їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, які пов’язані з селом родинними зв’язками, та багато гостей.  По-сімейному гарно і затишно пройшло святкування. Цього дня було освячено скульптуру Покрови Пресвятої Богородиці.

12:43 15.10.2018

Турбота про людей – головне завдання Ушомирської громади.

Турбота про людей – головне завдання Ушомирської громади.

Турбота про людей – головне завдання Ушомирської громади. Добровільне об’єднання територіальних громад в процесі децентралізації передбачає найголовніше – покращення життя в громаді шляхом підвищення якості надання послуг кожному жителю. Цей принцип є основним при прийнятті будь-якого рішення в Ушомирській громаді, на це спрямовані всі зусилля керівництва та структурних підрозділів, депутатів сільської ради. Саме доступність отримання невідкладної медичної допомоги для жителів населених пунктів громади стало визначальним при прийнятті рішення про надання приміщення в оренду станції екстреної медичної допомоги Коростенського району у с. Поліське. Було проведено якісний ремонт кабінетів, обладнано кімнати для відпочинку, душову кімнату та санвузол, закуплено нові меблі, холодильник. За сприяння народного депутата Арешонкова В.Ю. було закуплено теплі ковдри та постільну білизну. Наразі створено всі необхідні умови для роботи працівників станції екстреної медичної допомоги.  Тож 12 жовтня відбулося відкриття оновленого приміщення станції, на яке прибули поважні гості, серед яких – народний депутат Арешонков В.Ю., керівництво Коростенського району та Ушомирської громади.

17:25 12.10.2018

Відбувся тренінг на тему "Впевнена комунікація та поведінка, -передумова успішного працевлаштування"

Відбувся тренінг на тему "Впевнена комунікація та поведінка, -передумова успішного працевлаштування"

Сьогодні,в приміщенні будинку культури села Поліське  Ушомирської ОТГ, відбувся тренінг на тему "Впевнена комунікація та поведінка, -передумова успішного працевлаштування". Тренінг проводив Сергій Яцик. Він вдало та професійно презентував співбесіду з роботодавцем, окреслив основні моменти й продемонтстрував навички впевненого спілкування і психологічні якості успішних людей. Слухачі активно сприймали інформацію,відпрацьовуваючи теоретичні знання та навички на практиці. Атмосфера заходу була творчою та позитивною, щ о підвищувало ефективність, сприяло засвоєнню проведення ефективних співбесід з потенційними роботодавцями.За позитивними відгуками безробітних після тренінгу, вони змогли краще зрозуміти себе, усвідомити власні "проблемні сфери", підвищити самооцінку та впевненість у власних силах.

16:04 12.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь