Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ ТА РОЗГЛЯДУ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЕКТІВ  ГЕНЕРАЛЬНИХ ПЛАНІВ, ПОЄДНАНИХ З ДЕТАЛЬНИМИ ПЛАНАМИ ОКРЕМИХ ЧАСТИН ТЕРИТОРІЇ ТА ПЛАНІВ ЗОНУВАННЯ , А ТАКОЖ РОЗДІЛУ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ УШОМИР, РУДНЯ-УШОМИРСЬКА, ЗАРІЧЧЯ, КОВБАЩИНА КОРОСТЕНСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11:55 02.08.2019

Оголошення

Оголошення

26 липня 2019 року відбувся  конкурсний відбір на посади педагогічних працівників КУ «ІРЦ Ушомирської сільської ради»: практичний психолог; вчитель-логопед; вчитель-реабілітолог; вчитель-дефектолог. Взяв участь у конкурсному відборі один кандидат, який успішно склав іспит та пройшов співбесіду на посаду практичного психолога – Прокопчук Світлана Валентинівна.

10:41 31.07.2019

Обговорення робочих питань

Обговорення робочих питань

Обговорення робочих питань з в.о старости та бухгалтерів с. Веселівка, с.Лісівщина , с.Білошиці та с.Бондарівка.

11:42 29.07.2019

Лідери громад обговорили моделювання проєкту адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівня Житомирської області.

Лідери громад обговорили моделювання проєкту адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівня Житомирської області.

У Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбулась зустріч голів ОТГ, в рамках круглого столу «Обговорення пропозиції для подальшого впровадження завдань реформи місцевого самоврядування»

17:31 26.07.2019

з Днем бухгалтера!

з Днем бухгалтера!

Прийміть в цей чудовий літній день теплі вітання з вашим професійним святом — Днем бухгалтера. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в  справу, хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловить подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю. Бо була і є основою і підґрунтям фінансового благополуччя трудового колективу, а отже і кожного з його членів. Бухгалтери — люди скрупульозні, бухгалтери — люди творчі: з ніжними душами, закохані в мистецтво, пісню, поезію, і... в досконалу магію цифр. Тож, хай життя ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров'я. Добробуту вам і процвітання, рівноваги і творчого неспокою!

07:44 16.07.2019

Літній відпочинок дітей.

Літній відпочинок дітей.

Продовжується літня кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей в Ушомирській громаді.

09:52 10.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь