Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Мамо рідна, нехай святиться ім'я твоє"

"Мамо рідна, нехай святиться ім'я твоє"

11 травня в Будинку культури с.Гулянка відбулося літературно-тематичне свято до Дня Матері "Мамо рідна, нехай святиться ім'я твоє", де в пісні хорошій і доброму слові славилася свята материнська любов і щира материнська душа. Вітання, квіти, дарунки і слова вдячності отримували матері з усієї громади. Атмосферу свята на сцені створили творчі колективи Будинків культури Ушомирської сільської ради, Гулянецької школи, Ушомирської гімназії. Привітали матерів народний депутат України В.Ю.Арешонков, сільський голова Л.Р.Мала, заступник сільського голови А.І. Степанчук.

11:14 13.05.2019

«Доки живем і пам’ять буде жити!»

«Доки живем і пам’ять буде жити!»

«Доки живем і пам’ять буде жити!» – під таким девізом в Ушомирській громаді вшанували ветеранів війни та віддали данину пам’яті тим, хто назавжди залишився лежати в землі, захищаючи Батьківщину. Лише у двох братський могилах Ушомира поховано близько 500 бійців, імена яких невідомі. Хай не згасає пам'ять про тих, хто ціною власного життя боронив нашу землю від ворога.

09:36 10.05.2019

Світлого Христового Воскресіння

Світлого Христового Воскресіння

Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.  В такий святковий день хочеться побажати добра, здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність.

14:34 26.04.2019

Толока у селах Заріччя, Ковбащина та Ушомир

Толока у селах Заріччя, Ковбащина та Ушомир

Активні жителі сіл Заріччя, Ковбащина та Ушомир ( вул. Потапова, вул. Молодіжна) причепурюють свої прилеглі території. І дорослі, і діти, і місцеві депутати долучилися до благоустрою дитячих майданчиків, території деяких з яких були занедбані в минулому. Дякуючи ентузіазму і бажанню змінювати на краще все навколо, тут виросли цілі дитячі містечка.

12:21 22.04.2019

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі - це обов'язок кожної людини.

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі - це обов'язок кожної людини.

Заклади освіти Ушомирської ОТГ долучилися до заходів благоустрою, прибрали шкільні та частину прилеглих до школи територій, упорядкували квіткові клумби та шкільні сади, виготовили та прикріпили до дерев шпаківні і годівнички. Участь в акції "За чисте довкілля" -це ознака нашої культури і свідомий громадський обов'язок: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

15:42 19.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь