Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем незалежності, Україно!

З Днем незалежності, Україно!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього! Зі святом Незалежності, Україно!

21:55 24.08.2019

конкурс «Двір зразкового порядку»

конкурс «Двір зразкового порядку»

Вкотре проведено щорічний конкурс «Двір зразкового порядку», започаткований Ушомирською сільською радою. Вже  більше сотні домогосподарств  та під’їздів багатоповерхових будинків отримали відзнаку «Двір зразкового порядку». Оголошуємо результати цьогорічного конкурсу.

19:55 23.08.2019

Ушомирська об’єднана територіальна громада  вітає з професійним святом Днем будівельника!

Ушомирська об’єднана територіальна громада вітає з професійним святом Днем будівельника!

Сьогодні, в день вашого професійного свята, ми хочемо сказати, що разом з вами пишаємося вашою працею. Саме ваша праця – запорука комфорту та затишку українського народу. Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі.  Тож нехай фортуна супроводжує вас у всіх починаннях. Плідної та цікавої роботи і чудових результатів! Бажаємо наполегливо зводити стіну фінансового благополуччя, проектувати втілення бажань і сподівань,  освоювати технологічні процеси зростання. Нехай з роками зростає майстерність і фінансовий прибуток, хай відмінним буде самопочуття і прекрасним – настрій. Зичимо, щоб трудові будні радували успіхами і досягненнями, а свята – щирими посмішками! Хай це свято буде радісним і світлим.Щиро бажаємо миру в країні і в кожній оселі!

14:39 09.08.2019

Слава Героям України!

Слава Героям України!

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Це величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

09:42 09.08.2019

Відбулося навчання діловодів

Відбулося навчання діловодів

Відбулося навчання діловодів щодо опрацювання сучасного, українського комплексу "Ispro" для автоматизації погосподарського обліку. Рухаємося в ногу з часом.

12:48 07.08.2019

Оголошення

Оголошення

ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ ТА РОЗГЛЯДУ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЕКТІВ  ГЕНЕРАЛЬНИХ ПЛАНІВ, ПОЄДНАНИХ З ДЕТАЛЬНИМИ ПЛАНАМИ ОКРЕМИХ ЧАСТИН ТЕРИТОРІЇ ТА ПЛАНІВ ЗОНУВАННЯ , А ТАКОЖ РОЗДІЛУ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ УШОМИР, РУДНЯ-УШОМИРСЬКА, ЗАРІЧЧЯ, КОВБАЩИНА КОРОСТЕНСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11:55 02.08.2019

Оголошення

Оголошення

26 липня 2019 року відбувся  конкурсний відбір на посади педагогічних працівників КУ «ІРЦ Ушомирської сільської ради»: практичний психолог; вчитель-логопед; вчитель-реабілітолог; вчитель-дефектолог. Взяв участь у конкурсному відборі один кандидат, який успішно склав іспит та пройшов співбесіду на посаду практичного психолога – Прокопчук Світлана Валентинівна.

10:41 31.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь