A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю

Надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю

Міністерство економіки України просить сприяння у проведенні інформаційної компанії щодо реалізації програми з надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю, яку реалізує Міністерство економіки України та Державна служба зайнятості згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893.

16:41 26.04.2024

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ. 38 РОКОВИНИ КАТАСТРОФИ НА ЧАЕС

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ. 38 РОКОВИНИ КАТАСТРОФИ НА ЧАЕС

Чорнобиль… Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, що сталася 26 квітня 1986 року. Проходять роки після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов'язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису.

14:50 26.04.2024

Що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, обстрілів всієї території нашої держави з різного типу озброєння на землі або в ній лишаються залишки боєприпасів або навіть нерозірваних снарядів. Також небезпечні предмети можуть бути замасковані і виглядати як побутові речі, залишені без нагляду.  Рятувальники закликають громадян бути уважними і обережними. Рятувальники нагадують, що боєприпаси, гранати та міни можуть виглядати як вибуховий пристрій, а можуть бути замасковані під звичайні побутові речі – сумку, іграшку чи телефон. Тому потрібно бути обережними та не наражати себе на небезпеку. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати. Натрапити на небезпечну знахідку сьогодні можна практично скрізь: на приватних земельних ділянках, у полях, лісосмугах, парках, річках, ставках і навіть просто на вулицях. При виявленні підозрілого предмету категорично забороняється: торкатися і пересувати його заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати користуватися поряд із ним засобами радіозв’язку, мобільними телефонами, адже вони можуть спровокувати вибух здійснювати на пристрій звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини отруйні та чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. У разі знаходження вибухонебезпечного предмета негайно повідомляти за номером 101 або 102.

14:05 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь