Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Коростенській РВ

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Коростенській РВ

22 липня 2024 року відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». Робочою групою проаналізовано публічні закупівлі, які  на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, за період 01.07.2024 по 19.07.2024, в розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування. 

14:23 25.07.2024

Прозорість і підзвітність

Прозорість і підзвітність

Прозорість і підзвітність – це необхідність сьогодення. У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро.

09:25 25.07.2024

компенсація за облаштування робочих місць для дюжей з інвалідністю

компенсація за облаштування робочих місць для дюжей з інвалідністю

Для сприяння професійній реалізації людей з інвалідністю та усунення бар’єрів на робочому місці служба зайнятості реалізує програму компенсації роботодавцям витрат за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю 1 та 2 груп. Ця програма є суттєвою фінансовою підтримкою роботодавців, адже передбачає компенсацію витрат на створення/пристосування робочих місць для зазначених працівників і надає можливість зробити для них максимально комфортне та безпечне робоче середовище. Для співробітників з інвалідністю можна придбати необхідні їм меблі, обладнання, допоміжні засоби, а держава компенсує їх вартість. Відповідно до умов програми, роботодавець може отримати компенсацію за облаштування робочого місця за працевлаштованих людей з 1 групою інвалідності — до 120 тис. грн, з 2 групою інвалідності — до 80 тис. грн. Отримати цю фінансову підтримку можна швидко і просто - через портал Дія. Для цього роботодавцю необхідно: • зареєструватися або авторизуватися на порталі Дія за допомогою КЕП; • заповнити заяву: вказати дані про працевлаштовану особу з інвалідністю та облаштоване робоче місце; • прикріпити копії документів, які підтверджують працевлаштування особи з інвалідністю, її групу та купівлю обладнання для облаштування робочого місця; • вказати IBAN розрахункового рахунку роботодавця; • підписати заяву КЕПом. Рішення буде ухвалене впродовж 10 робочих днів, в разі позитивного - кошти надійдуть на розрахунковий рахунок впродовж 5 робочих днів. Також роботодавець може отримати компенсацію через подання заяви до центру зайнятості за місцем провадження діяльності в паперовій або електронній формі. За детальною консультацією звертайтеся до фахівців центру зайнятості, наші контакти: 096-001-24-94, 044-244-94-84 

09:18 25.07.2024

ВСЕ ПРО ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ

ВСЕ ПРО ВІРУСНІ ГЕПАТИТИ

Гепатит — це захворювання печінки запального характеру, як правило, вірусного походження.

09:11 25.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь