Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обговорення робочих питань

Обговорення робочих питань

Обговорення робочих питань з в.о старости та бухгалтерів с. Веселівка, с.Лісівщина , с.Білошиці та с.Бондарівка.

11:42 29.07.2019

Лідери громад обговорили моделювання проєкту адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівня Житомирської області.

Лідери громад обговорили моделювання проєкту адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівня Житомирської області.

У Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбулась зустріч голів ОТГ, в рамках круглого столу «Обговорення пропозиції для подальшого впровадження завдань реформи місцевого самоврядування»

17:31 26.07.2019

з Днем бухгалтера!

з Днем бухгалтера!

Прийміть в цей чудовий літній день теплі вітання з вашим професійним святом — Днем бухгалтера. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в  справу, хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловить подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю. Бо була і є основою і підґрунтям фінансового благополуччя трудового колективу, а отже і кожного з його членів. Бухгалтери — люди скрупульозні, бухгалтери — люди творчі: з ніжними душами, закохані в мистецтво, пісню, поезію, і... в досконалу магію цифр. Тож, хай життя ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров'я. Добробуту вам і процвітання, рівноваги і творчого неспокою!

07:44 16.07.2019

Літній відпочинок дітей.

Літній відпочинок дітей.

Продовжується літня кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей в Ушомирській громаді.

09:52 10.07.2019

Сьогодні Ушомирська громада зустрічала учасників медичної ради Коростенського району

Сьогодні Ушомирська громада зустрічала учасників медичної ради Коростенського району

Зібрання відбувалося на базі неврологічного відділення Коростенської центральної районної лікарні в с. Ушомир, під час якого було підведено підсумки роботи за I півріччя та визначено пріоритетні напрями розвитку медичної галузі на майбутній період. Учасники ради відмітили значний вклад Ушомирської ОТГ в розвиток медицини. Так, у 2018-2019 рр заклади охорони здоров'я профінансовано майже на 17 млн грн.

15:32 03.07.2019

з Днем молоді

з Днем молоді

 Прийміть щирі вітання зі святом. У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість.  Сучасні і освічені, ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.  Тому з нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло. Хочу побажати вам, дорогі друзі, щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

15:56 29.06.2019

з Днем Конституції України

з Днем Конституції України

Вітаємо  з Днем Конституції України.                                                                                                     У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії.

14:18 27.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь