Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Швидко проминули дні роботи пришкільних таборів.

Швидко проминули дні роботи пришкільних таборів.

З 03.06. по 21.06.2019 на базах шкіл громади працювали пришкільні та мовні табори. Щодня учні брали участь у різноманітних проектах, конкурсах, спортивних заходах. Школярі отримували повноцінне дворазове харчування, на яке виділено 150 тис.грн.. Табори забезпечені всіма необхідними матеріалами, настільними іграми, спортивним інвентарем. Останній день, як і всі інші, був насичений цікавими розвагами, новими враженнями, дитячим сміхом і приємними несподіванками.

15:26 21.06.2019

Система соціального обслуговування самотніх громадян похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями

Система соціального обслуговування самотніх громадян похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями

Система соціального обслуговування самотніх громадян похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями, спрямована на розв’язання соціальних проблем з метою покращення умов їхнього проживання, є однією з важливих сторін соціального захисту населення.

15:35 19.06.2019

Кращі учні шкіл нашої громади

Кращі учні шкіл нашої громади

Кращі учні шкіл нашої громади ,які стали переможцями обласних предметних олімпіад отримали дипломи в номінації "Інтелектуальна надія громади". Вони були удостоєні права внести Державний прапор України : Котенко Олександр - учень 11 класу Ушомирської гімназії - диплом ІІ ступеня за участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії та географії, диплом ІІІ ступеня за участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, фізики та української мови. Перше місце у Житомирській обласній спартакіаді серед допризовної молоді з багатоборства. Ройовий військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура», середній бал 11,9 ;

15:31 19.06.2019

волейбольна команда Ушомирської дитячої юнацької спортивної школи

волейбольна команда Ушомирської дитячої юнацької спортивної школи

Нашою гордістю є волейбольна команда Ушомирської дитячої юнацької спортивної школи на чолі з прекрасним тренером, майстром своєї справи Широких Жанною Володимирівною. На святі громади команда відзначена у номінації «Кращий спортивний колектив».

15:29 19.06.2019

Шановні представники галузі охорони здоров’я!

Шановні представники галузі охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас  добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

18:03 15.06.2019

Відбулася чергова сесія Ушомирської сільської ради.

Відбулася чергова сесія Ушомирської сільської ради.

Відбулася чергова сесія Ушомирської сільської ради. В порядку денному звіт про хід виконання комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту, про внесення змін до сільського бюджету, земельні питання. Запрошений начальник відділу персоніфікованого обліку пільг та з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці УПСЗН Коростенської РДА Матвійчук Валентина Миколаївна доповіла про хід виконання Програми співфінансування пільг з місцевого бюджету у 2018 році і за поточний рік та наголосила, що Ушомирської об’єднаною територіальною громадою проводиться значна робота по підтримці найбільш вразливих категорій громадян.

16:28 13.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь