A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Різдво Христове

Різдво Христове

Христос народився! Славимо Його! Вже стало традицією в Ушомирській громаді разом відзначати Різдво Христове. В цьому році на святкування з’їхалися до села Бондарівки колективи сіл громади: Ушомира, Ковбащини, Гулянки, Жабче, Вишневого, Калинівки, Пугачівки, Ришавки,Охотівки, Ушиці, вчительський колектив Гулянецької школи, Бондарівки. Всіх присутніх зі святом привітали помічники народного депутата В.Ю.Арешонкова, голова райдержадміністрації С.В.Дмитрук, заступник голови Н.А.Тертична, колектив районного відділу культури та представники сусідньої Горщаківської ОТГ. Це була знаменна подія для всієї Ушомирської громади, а особливо для жителів с.Бондарівка. Бажаємо всім миру, добра та Божої благодаті!

15:12 07.01.2018

19 грудня у Поліській СЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури

19 грудня у Поліській СЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури

19 грудня у Поліській СЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури ЗЗСО  Ушомирської ОТГ. Запашним короваєм зустріли  гостинні господарі учасників семінару «Читання як стратегічний елемент культури (розвиток читацьких умінь і навичок на уроках зарубіжної літератури)», який підготувала і провела вчитель зарубіжної літератури, вчитель вищої категорії, старший учитель  Л.Ф.Соловйова. Разом з учнями школи вона представила візитівку школи і звернулась до присутніх зі словами: «Цей рік для нас-особливий. Адже саме в цьому році ми працюємо у новому форматі- ОТГ. Наша Ушомирська ОТГ – єдина родина. Вона породичала 6 шкіл. Ми живемо разом,ми вчимося разом,ми думаємо разом і разом сьогодні працюємо! Якщо зірки запалюють – значить, це кому-небудь треба, значить –це необхідно, треба, щоб кожен день над селом запалювалась хоча б одна зірка…Якщо проводиться семінар- значить, це комусь треба, значить- це необхідно…»

16:20 21.12.2017

Миколай дарує радість дітям

Миколай дарує радість дітям

Одним з найбільш довгоочікуваним для дітвори  є день Святого Миколая. Цього року дитячі дошкільні заклади Ушомирської громади отримали набори іграшок, які були вручені на святкових заходах у всіх дитячих садочках.

16:07 21.12.2017

На порядку денному – актуальні питання діяльності Ушомирської сільської ради

На порядку денному – актуальні питання діяльності Ушомирської сільської ради

10 грудня 2017 року у с. Поліське відбувся схід села, на який зібралося більше 100 жителів сіл Поліське та Рудня Поліська. На порядку денному – актуальні питання діяльності Ушомирської сільської ради, громадське обговорення життєво-важливих установчих документів громади, планів інфраструктурного розвитку населених пунктів.   

17:07 12.12.2017

Гарна подія в селі Охотівка

Гарна подія в селі Охотівка

Рясніє гарними подіями життя в Ушомирській громаді. Чудова подія зібрала жителів села Охотівка в теплий і затишний, щойно відремонтовний сільський клуб. Привітати жителів приїхали художні колективи з сіл Ушомира і Ковбащини.Такі події дають змогу жителям громади відчути позитивний результат об'єднання та допомагають у духовному єднанні.

17:03 12.12.2017

Вiдкриття вiдремонтованого закладу в Ушомирськiй громадi

Вiдкриття вiдремонтованого закладу в Ушомирськiй громадi

До Дня місцевого самоврядування в Ушомирській громаді відбулося відкриття відремонтованого приміщення Калинівської сільської ради, де крім кабінету старости, розмістилися фельдшерський пункт та бібліотека. Дане приміщення 12 років не опалювалося. Зараз тут тепло і затишно , створені комфортні умови для роботи.

13:20 12.12.2017

Компетентнісно зорієнтоване навчання – в практику школи

Компетентнісно зорієнтоване навчання – в практику школи

На виконання плану роботи відділу освіти молоді і спорту Ушомирської ОТГ нещодавно на базі Ришавської СЗШ відбувся семінар вчителів української мови та літератури з теми «Компетентнісний підхід у навчально-виховному процесі – ключ до успіху вчителів та учнів».

13:11 12.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь