A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Одним з пріоритетних завдань громади є покращення матеріально – технічної бази для забезпечення належного дозвілля та відпочинку дітей.

Одним з пріоритетних завдань громади є покращення матеріально – технічної бази для забезпечення належного дозвілля та відпочинку дітей.

Приємним новорічним подарунком стало придбання елементів дитячих спортивних майданчиків на суму 190000 грн. Кошти були залучені з державного бюджету за сприяння народного депутата Володимира Арешонкова. Навесні буде встановлено та доукомплектовано дитячі спортивні майданчики в селах Гулянка, Березневе, Купище, Ушиця. Дякуємо народному депутату і маємо надію на подальшу підтримку та співпрацю.

18:21 19.02.2018

Позитивні зміни в Ушомирській ОТГ тривають. Відбулося відкриття відремонтованого сільського клубу в с. Ришавка

Позитивні зміни в Ушомирській ОТГ тривають. Відбулося відкриття відремонтованого сільського клубу в с. Ришавка

Позитивні зміни в Ушомирській ОТГ тривають. Новим змінам продовжують радіти жителі с.Ришавка. Восени 2017 року відкрили відремонтоване адмінприміщення, де розмістили бібліотеку та фельдшерський пункт. А вже 18 лютого 2018 року відбулося відкриття відремонтованого сільського клубу. Та найбільшим досягненням є те, що діти місцевої школи будуть повноцінно харчуватися. Для цього частину приміщення школи реконструйовано під їдальню, забезпечено новим обладнанням та встановлено систему водопостачання. А ще до послуг дітей новенькі внутрішні туалети.

16:07 19.02.2018

«Прощай Масляна – ласуха, здраствуй Весна - щебетуха!»

«Прощай Масляна – ласуха, здраствуй Весна - щебетуха!»

Вже другий рік поспіль святкує Ушомирська громада проводи зими та зустріч весни. Пісні, народні танці, ігри та гарний настрій – візитна картка свята. Воно вдалося! Саме такі свята об’єднують людей, надихають на нові гарні справи, пожвавлюють життя громади.

15:01 17.02.2018

Запрошуємо на Масляну

Запрошуємо на Масляну

Ушомирська територіальна громада запрошує  всіх на масове гуляння «Прощай Масляна – ласуха, здраствуй Весна - щебетуха!», яке відбудеться 17 лютого 2018 року в селі Гулянка біля Будинку культури. Початок о 12.00.

16:06 11.02.2018

Вітання з 90-річчям

Вітання з 90-річчям

Турбота про ветеранів праці та людей похилого віку – невід’ємна  частина щоденної роботи влади Ушомирської ОТГ. Цього разу випала нагода не лише вислухати їх, поговорити про наболіле, а й привітати з ювілеєм.

19:08 05.02.2018

Обласна олімпіада з інформатики

Обласна олімпіада з інформатики

За результатами ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики в Житомирській області (02-03.02.2018року) учень 9 класу Ушомирської гімназії Артемчук Олексій виборов диплом ІІ ступеня. Вітаємо переможця!

12:18 05.02.2018

Обласна олімпіада з біології

Обласна олімпіада з біології

Триває ІІІ (обласний) етап учнівських олімпіад з навчальних предметів, у яких активну беруть учні закладів освіти Ушомирської ОТГ. Диплом ІІІ ступеня з біології отримав учень 8 класу Поліського ЗЗСО Владислав Омельченко (вчитель - Шуляренко Ніна Йосипівна). Вітаємо з перемогою і зичимо подальших успіхів.

10:18 05.02.2018

Ушомирська громада продовжує показувати результати об’єднання

Ушомирська громада продовжує показувати результати об’єднання

Ушомирська громада продовжує показувати результати об’єднання. 2 лютого жителі с.Жабче зібралися у відремонтованому теплому клубі. Сільський голова Л.Р. Мала звітувала про роботу за рік. Було озвучено приємну новину: весною почне будуватися міні-футбольне поле зі штучним покриттям. На виконання державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» вже використано  750 тис. грн. для придбання матеріалу, і стільки ж буде виділено із сільськог бюджету на будівництво. Але найбільш зворушливим було те, як діти зі сцени дякували за те, що тепер вони цілий день перебувають у теплому садочку, сплять у новеньких ліжечках і смачненько їдять. Подарунком для всіх присутніх був виступ аматорів Будинку культури с.Поліське.

17:14 04.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь