Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

За традицією у третю неділю вересня святкують День працівників лісу.

За традицією у третю неділю вересня святкують День працівників лісу.

Ушомирська громада приєднується до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до лісового господарства, хто своєю працею і турботою дбає про його збереження та примноження, хто просто любить, береже і рятує ліс. Зі святом! У Будинку культури с. Ушомир тепло привітали лісівників з їхнім професійним святом.

15:43 14.09.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Жабчанського навчально-виховного комплексу

10:43 11.09.2018

Почали діяти нові правила виїзду дітей за кордон

Почали діяти нові правила виїзду дітей за кордон

           З 28 серпня 2018 року в Україні почали діяти зміни в рамках другого пакету законодавчої ініціативи #ЧужихДітейНеБуває, які дозволяють тимчасово  виїжджати за кордон з дитиною одному з батьків без дозволу іншої сторони.

09:01 07.09.2018

День знань - особливе свято!

День знань - особливе свято!

Швидко промайнуло тепле літо. Довгожданий дзвоник покликав школярів та вчителів до наполегливої та важливої праці. Усі навчальні заклади Ушомирської ОТГ повністю готові до нового навчального року, оновлені школи і садочки та затишні класи зустрічають своїх учнів. День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

16:01 03.09.2018

Вітаємо всіх з Днем знань!!!

Вітаємо всіх з Днем знань!!!

Сьогодні пролунав перший дзвінок для учнів, вчителів та батьків у Жабчанському навчально-виховному комплексі. Свої двері для всіх відчинили відремонтовані, оснащені всім необхідним класи. Не лише приміщення комплексу, а й вся прилегла територія зустрічає красою, впорядкованістю та затишком.  І все це стало можливим завдяки децентралізації, адже с. Жабче входить до складу Ушомирської ОТГ.

15:37 01.09.2018

Серпнева конференція працівників освіти Ушомирської ОТГ

Серпнева конференція працівників освіти Ушомирської ОТГ

У святковій урочистій обстановці пройшла у Поліській СЗШ І-ІІІст. чергова серпнева конференція працівників освіти Ушомирської ОТГ. На своїй головній нараді педпрацівники проаналізували зроблене за минулий рік і окреслили коло завдань на 2018-2019 н.р., виходячи із завдань "Нової української школи".

09:01 31.08.2018

Профілактика злочинності та правопорушень в дитячому середовищі.

Профілактика злочинності та правопорушень в дитячому середовищі.

      В рамках проведення профілактичних заходів «Канікули», «Урок», з метою профілактики негативних явищ в дитячому середовищі, попередження скоєння неповнолітніми правопорушень та злочинів, працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Ушомирської сільської ради спільно з старшим інспектором з ювенальної превенції Коростенського ВП ГУ НП в Житомирській області Яценко О.В. було організовано та проведено зустріч з батьками та дітьми із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

12:48 30.08.2018

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України! Бажаємо злагоди та успіхів, руху вперед та нових здобутків на благо нашої держави.  З кожним роком ми стаємо сильнішими і згуртованішими. Одне з найбільших свят нашої держави Ушомирська ОТГ відсвяткувала в с.Вигів Коростенського району.

19:22 24.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь