A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

2 жовтня 2018 року в адмінприміщенні с. Поліське Ушомирської сільської ради розпочала свою роботу поліцейська станція.

2 жовтня 2018 року в адмінприміщенні с. Поліське Ушомирської сільської ради розпочала свою роботу поліцейська станція.

Нове службове приміщення отримали дільничні офіцери та групи реагування патрульної поліції Коростенського ВП ГУ НП в Житомирській області. За сприяння Ушомирської сільської ради було створено всі необхідні умовидля ефективної роботи цього «мікровідділення» поліції. Ремонт, меблі та обладнання закупила територіальна громада, яка покладає великі надії на роботу новоствореного підрозділу поліції. Працівники поліцейської станції обслуговуватимуть майже 6,5 тис. осіб, які входять до складу Ушомирської територіальної громади. Розміщення новоствореної поліцейської станції саме у Поліському не є випадковим. Хороша транспортна розв’язка дозволяє оперативніше дістатися до віддалених населених пунктів громади. Тепер правоохоронці швидше реагуватимуть на правопорушення у віддалених населених пунктах, а населенню буде значно простіше отримати допомогу поліції. Жителі 27-ми населених пунктів Ушомирської сільської ради відтепер мають можливість у будь-який час доби звернутися за допомогою до правоохоронців. Відкриття поліцейської станції – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими.

15:08 02.10.2018

1 жовтня  відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана

1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана

1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана.  Сьогодні ми вшановуємо те покоління, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло в кривавому пеклі Другої світової війни. Руками, розумом, силою і вмінням ветеранів відбудовувалась країна, та й тепер ці люди не стоять осторонь а в міру своїх сил і свого досвіду допомагають молодим творити майбутнє своєї держави. Не зачерствіли душі ветеранів від пережитих злигоднів, негараздів, не розгубили тепло своїх сердець на життєвих дорогах. Навпаки своєю душевною щедрістю вони є прикладом для молодих. Від усього серця бажаємо Вам миру, добра і щастя! Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

12:24 01.10.2018

Сьогодні в Ушомирській громаді відкрите черверте міні-футбольне поле з штучним покриттям

Сьогодні в Ушомирській громаді відкрите черверте міні-футбольне поле з штучним покриттям

        Це ще один подарунок для жителів с. Жабче, про який ще рік тому вони лише мріяли. Серед гостей, які прибули на відкриття – голова Житомирської облдержадміністрації Гундич І.П., народний депутат України Арешонков В.Ю. На об’єкт, який збудовано за 5 місяців було витрачено близько 1,5 млн гривень, з них 50%-кошти місцевого бюджету та 50%- кошти державного фонду регіонального розвитку. Відкриття таких об`єктів - це ще один прояв турботи про дозвілля і здоров`я дітей та молоді. На щойно відкритому футбольному полі свято продовжилося грою команд Ушомирської гімназії, Поліської та Гулянецької шкіл.

23:09 22.09.2018

День партизанської слави

День партизанської слави

              В Ушомирській громаді проживають Подік Ганна Григорівна та Іскоростенська-Кравчук Олена Павлівна, які в роки війни входили до складу партизанських загонів. Це свідки нашої історії. Сьогодні, у День партизанської слави, доземно вклоняємось Вам. Живіть довго під мирним небом, зігріті турботою і любов’ю, і Божа благодать хай буде з вами.

16:52 22.09.2018

Термосанація (капітальний ремонт) будівлі Ушомирської гімназії

Термосанація (капітальний ремонт) будівлі Ушомирської гімназії

 Актуальність капремонту полягає в оптимізації споживання енергоресурсів, поліпшенні умов навчання дітей, їх перебування у навчальному закладі, занять спортом, у забезпеченні здоров’язберігаючого життєвого середовища, яке б сприяло фізичному та духовному самовдосконаленню молоді. Наразі капітальний ремонт Ушомирської гімназії знаходиться в активній стадії. 28% фінансується з місцевого бюджету, решта –  субвенція на формування інфраструктури ОТГ. Здійснено технічне переоснащення системи опалення гімназії за рахунок коштів місцевого бюджету.

16:15 17.09.2018

Ушомирська ОТГ взяла участь у Фестивалі льону 2018 року.

Ушомирська ОТГ взяла участь у Фестивалі льону 2018 року.

Перед учасниками фестивалю виступив народний фольклорний ансамбль "Сусідоньки" (с.Ковбащина). Працівники Будинку культури с.Бондарівка, клубів с.Охотівка та с.Ушиця представили виставку - старовинну українську хату - "У цій хатині - коріння роду нашого". Чудернацькі вироби власного виробництва показав майстер народної творчості з різьби по дереву Гаєвський Анатолій Миколайович. А вареники по-калинівськи задовольнили смаки найвибагливіших гурманів.

15:46 17.09.2018

За традицією у третю неділю вересня святкують День працівників лісу.

За традицією у третю неділю вересня святкують День працівників лісу.

Ушомирська громада приєднується до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до лісового господарства, хто своєю працею і турботою дбає про його збереження та примноження, хто просто любить, береже і рятує ліс. Зі святом! У Будинку культури с. Ушомир тепло привітали лісівників з їхнім професійним святом.

15:43 14.09.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Жабчанського навчально-виховного комплексу

10:43 11.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь