A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзний прийом в с. Нова Ушиця

Виїзний прийом в с. Нова Ушиця

Сільський голова Мала Л.Р. зустрілася з жителями села Нова Ушиця. Традиційно обговорили поточні проблеми, разом намітили питання, які можливо вирішити швидко спільними зусиллями.  Такі зустрічі дають змогу наблизитись до людей та  почути думку кожного жителя громади.

17:41 27.03.2018

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Відбулася робоча зустріч сільського голови Малої Л.Р. та заступника сільського голови Степанчука А.І. з представниками Вінницького ВКП ДП «Укрдіпродор» по питанню розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: Капітальний ремонт гідротехнічних споруд з розчисткою русла та берегової зони для пропуску паводка та посадкою насаджень в Ушомирському парку с. Ушомир.

10:36 23.03.2018

Творча зустріч «Літературне сузір’я Ушомира» з поетами-земляками.

Творча зустріч «Літературне сузір’я Ушомира» з поетами-земляками.

21 березня, у Всесвітній день поезії, в залі Ушомирського Будинку культури відбулася творча зустріч «Літературне сузір’я Ушомира» з поетами-земляками.  Свої вірші читали Кириєнко О.Д., Нефедова Л.А., Бовсунівський М.П., Котенко Д.В., Міщенко А.М., також прозвучали вірші Довжинця В.О.. Приємним доповненням вечора було спілкування з землячкою-поетесою по телефону Яценко Н.О., яка тепер проживає в Ружинському районі. Також звучали вірші поетів Гулик Н.В., Лопатюк М.М., яких серед нас вже немає.

19:32 21.03.2018

нарада працівників закладів культури Ушомирської громади

нарада працівників закладів культури Ушомирської громади

21 березня відбулася нарада працівників закладів культури Ушомирської громади за підсумками організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури у 2017 році. Сільський голова Мала Л.Р. подякувала працівникам галузі за гарну роботу, побажала нових творчих здобутків, злагоди, миру.

15:36 21.03.2018

З такою молоддю можна сміливо та впевнено дивитися в процвітаюче майбутнє не лише нашої громади, а і всієї України.

З такою молоддю можна сміливо та впевнено дивитися в процвітаюче майбутнє не лише нашої громади, а і всієї України.

Сьогодні відбулося щире та невимушене спілкування з молоддю сіл Ушомир, Заріччя, Ковбащина, Березневе, Рудня-Ушомирська. Приємно відмітити, що з їх вуст прозвучало багато цікавих, не по роках мудрих та виважених пропозицій та ідей.   

15:40 17.03.2018

Вітаємо працівників наших комунальних господарств:  КП "Добробут" с. Поліське та Гулянецьке ДКП!

Вітаємо працівників наших комунальних господарств: КП "Добробут" с. Поліське та Гулянецьке ДКП!

Вітаємо працівників наших комунальних господарств: КП "Добробут" с. Поліське та Гулянецьке ДКП! Ми і надалі будемо спільно працювати, всіляко підтримувати наші госпадарства. Сили, витримки, головне міцного здоров'я всім!

15:59 16.03.2018

Сільський голова запрошує до діалогу.

Сільський голова запрошує до діалогу.

Сільський голова запрошує до діалогу. "Пропозиції та думка молоді щодо перспективи розвитку нашої громади" 17.03.2018 о 14.00 приміщення сільської ради.

11:06 16.03.2018

Семінар в Ришавській СЗШ

Семінар в Ришавській СЗШ

14 березня 2018 року у Ришавському ЗЗСО відбувся семінар заступників директорів закладів загальної середньої освіти Ушомирської ОТГ. На семінарі було висвітлено питання готовності вчителя до роботи в умовах Нової української школи . Учасники семінару відвідали і обговорили уроки у 4-11 класах, переглянули презентацію «Нова українська школа: від стратегії до реалізації».

08:29 15.03.2018

Переможці обласних олімпіад

Переможці обласних олімпіад

Закінчився обласний етап предметних олімпіад. Дипломи ІІ ступеня отримали: Терещук Микола (11 кл., трудове навчання), Береговський Дмитро (9 кл., трудове навчання), Артемчук Олексій (10 кл., інформатика) з Ушомирської гімназії; І ступеня : Кривошиєнко Тетяна (11 кл., трудове навчання) з Поліського ЗЗСО.Закінчився обласний етап предметних олімпіад. Дипломи ІІ ступеня отримали: Терещук Микола (11 кл., трудове навчання), Береговський Дмитро (9 кл., трудове навчання), Артемчук Олексій (10 кл., інформатика) з Ушомирської гімназії; І ступеня : Кривошиєнко Тетяна (11 кл., трудове навчання) з Поліського ЗЗСО.

17:11 12.03.2018

Оцінка фінансової спроможності об'єднаних громад Житомирської області.

Оцінка фінансової спроможності об'єднаних громад Житомирської області.

Матеріали підготовлено за підсумками виконання місцевих бюджетів 32 об’єднаних територіальних громад Житомирської області за 2017 рік, на підставі даних Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, Державної статистичної служби України, обласних державних адміністрацій, експертами Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні (за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та проекту SKL International): Яніною Казюк, координатором з фінансової децентралізації; Віктором Венцелем, експертом з фінансового моніторингу; Світланою Демиденко, експертом з фінансового моніторингу; Ігорем Герасимчуком, експертом з фінансового моніторингу.

20:17 03.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь