Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо всіх з Днем знань!!!

Вітаємо всіх з Днем знань!!!

Сьогодні пролунав перший дзвінок для учнів, вчителів та батьків у Жабчанському навчально-виховному комплексі. Свої двері для всіх відчинили відремонтовані, оснащені всім необхідним класи. Не лише приміщення комплексу, а й вся прилегла територія зустрічає красою, впорядкованістю та затишком.  І все це стало можливим завдяки децентралізації, адже с. Жабче входить до складу Ушомирської ОТГ.

15:37 01.09.2018

Серпнева конференція працівників освіти Ушомирської ОТГ

Серпнева конференція працівників освіти Ушомирської ОТГ

У святковій урочистій обстановці пройшла у Поліській СЗШ І-ІІІст. чергова серпнева конференція працівників освіти Ушомирської ОТГ. На своїй головній нараді педпрацівники проаналізували зроблене за минулий рік і окреслили коло завдань на 2018-2019 н.р., виходячи із завдань "Нової української школи".

09:01 31.08.2018

Профілактика злочинності та правопорушень в дитячому середовищі.

Профілактика злочинності та правопорушень в дитячому середовищі.

      В рамках проведення профілактичних заходів «Канікули», «Урок», з метою профілактики негативних явищ в дитячому середовищі, попередження скоєння неповнолітніми правопорушень та злочинів, працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Ушомирської сільської ради спільно з старшим інспектором з ювенальної превенції Коростенського ВП ГУ НП в Житомирській області Яценко О.В. було організовано та проведено зустріч з батьками та дітьми із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

12:48 30.08.2018

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України! Бажаємо злагоди та успіхів, руху вперед та нових здобутків на благо нашої держави.  З кожним роком ми стаємо сильнішими і згуртованішими. Одне з найбільших свят нашої держави Ушомирська ОТГ відсвяткувала в с.Вигів Коростенського району.

19:22 24.08.2018

Свято волейболу відбулося в Ушомирській громаді

Свято волейболу відбулося в Ушомирській громаді

Свято волейболу відбулося в Ушомирській громаді, яке було присвячене Дню Конституції та Дню молоді. В програмі свята змагання з волейболу на Кубок пам’яті кандидата в майстри спорту Рака Леоніда Пилиповича. Серед почесних гостей вихованці тренера – перший паросток школи Л.П.Рака Кутишенко С.І. – випускник 1963 року, Остапенко М.П. – заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України, тренер жіночої дефлімпійської збірної України , Туровський В.В. – 12 років очолював федерацію волейболу України. Фотовиставка «Історія волейболу» допомогла всім згадати спортивне минуле. Перше місце серед чоловічих команд виборола команда з міста Чернігова, капітаном якої є вихованець школи Л.П.Рака Остапенко А.П.. Серед юнацьких команд перше місце зайняла команда села Ушомир, тренером якої є Широких Ж.В., також вихованка школи Л.П.Рака. Свято відбулось під патронатом народного депутата В.Ю.Арешонкова, партнер свята ТОВ «Лляний край», організатором свята була Ушомирська сільська рада, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Коростенської райдержадміністрації. Свято вдалося і всі отримали спортивний заряд і чудовий настрій.

20:06 29.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь