Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВИПУСКНИЙ У ШКОЛІ-ЦЕ ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ…

ВИПУСКНИЙ У ШКОЛІ-ЦЕ ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ…

ВИПУСКНИЙ У ШКОЛІ-ЦЕ ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ… ЦЕ - ПІДСУМОК РОБОТИ ВЧИТЕЛІВ ,СУМЛІННОГО СТАРАННЯ УЧНІВ,ВБОЛІВАННЯ ЗА СВОЇХ ДІТЕЙ БАТЬКІВ… ВИПУСКНИКИ НАШИХ ШКІЛ ПОВНОЮ МІРОЮ ВІДЧУЛИ ТУРБОТУ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ ПРО НИХ :ВСІ УЧНІ НАВЧАЛИСЬ У ГАРНО ВІДРЕМОНТОВАНИХ ШКОЛАХ,МАЛИ ЗМОГУ КОРИСТУВАТИСЯ НЕОБХІДНОЮ КОМП’ЮТЕРНОЮ ТЕХНІКОЮ,ВІДВІДУВАЛИ БІБЛІОТЕКИ,ЯКІ НА 100% ЗАБЕЗПЕЧЕНІ ПІДРУЧНИКАМИ ТА ПОСІБНИКАМИ. У ЦЬОМУ РОЦІ 51 ВИПУСКНИК ЗАЛИШАЄ РІДНІ СТІНИ.МАЄМО 2 МЕДАЛІСТИ. НЕЗАБУТНЬО ТА ЗВОРУШЛИВО ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ В ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ УШОМИРСЬКОЇ ГРОМАДИ.АЛЕ ОСОБЛИВО ХВИЛЮЮЧИМ БУЛО ВИПУСКНЕ СВЯТО У РИШАВСЬКІЙ ШКОЛІ .АДЖЕ ЗА ТРАДИЦІЄЮ ТУТ ВІДБУЛАСЯ І ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ МИНУЛИХ РОКІВ .ВОНИ ЗВЕРНУЛИСЯ З НАПУТНІМ СЛОВОМ ДО НИНІШНІХ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ,ЯКІ ПОЧИНАЮТЬ ВІДЛІК ДОРОСЛОГО ЖИТТЯ… ХАЙ ЩАСТИТЬ ВАМ,ДОРОГІ ДІТИ!В ДОБРУ ПУТЬ І В ДОБРИЙ ЧАС!.

20:01 24.06.2018

У новоствореному Жабчанському НВК відбувся перший випуск вихованців дитячого садочка.

У новоствореному Жабчанському НВК відбувся перший випуск вихованців дитячого садочка.

У новоствореному Жабчанському НВК відбувся перший випуск вихованців дитячого садочка. Навчальний заклад був для дітей "другим домом". Адже за короткий період для всебічного розвитку та навчання дітей були створені всі необхідні умови: обладнаний дитячий майданчик, замінена покрівля, повністю замінене пічне опалення на водяне, впорядкована прилегла територія. У Жабчанському НВК, як і в інших дитячих садках громади, всі діти перебували протягом цілого дня і отримували повноцінне безплатне харчування за кошти Ушомирської сільської ради. Гарно і незабутньо пройшли випуски у дитячих садках громади. Зичимо нашим випускникам добре відпочити влітку і з новими силами прийти до школи! Хай щастить вам!

17:30 15.06.2018

Випуск у дитячому садочку

Випуск у дитячому садочку

Перший бал у житті, згодом будуть інші, але цей перший бал "Прощання із дитинством" у маленьких сердечках залишиться назавжди. 

17:06 08.06.2018

приєднання сільських громад до міста обласного значення Коростень

приєднання сільських громад до міста обласного значення Коростень

Ми запускаємо процес . Сьогодні в рамках круглого столу обговорили з головою Коростенької РДА Sergiy Dmitruk, Коростенським міським головою Володимир Москаленко, представниками Житомирське регіональне відділення Асоціації міст України, головами сільських громад питання добровільного приєднання до міста обласного значення та діючих об'єднаних громад. Відбулася презентація на тему: Добровільне приєднання громад до міст обласного значення: Відкриття можливостей для розвитку сільських територій.

15:02 06.06.2018

В День захисту дітей в ЗДО «Пролісок» с. Гулянка відбувся випускний бал.

В День захисту дітей в ЗДО «Пролісок» с. Гулянка відбувся випускний бал.

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого! Випускники читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували пісні, танцювали таночки. Вихователі затамувавши подих дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю.  Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.

18:05 01.06.2018

Ушомирський заклад дошкільної освіти "Сонечко"

Ушомирський заклад дошкільної освіти "Сонечко"

Ушомирський заклад дошкільної освіти "Сонечко" милує око оновленим зовнішнім виглядом. Адже забезпечення комфортних, а головне - безпечних умов для навчання та виховання дітей - одне з головних завдань Ушомирської громади. Для створення цих умов у садочку було проведено термосанацію, замінено покрівлю, впорядковано дитячі майданчики. Наразі у закладі дошкільної освіти "Сонечко" виховується 65 дітей. 30 травня у дитячому садку відбувся бал випускників. 21 вихованець садочка у цьому році сяде за шкільні парти.  Святково прибраний зал, зворушені батьки, схвильовані діти. Свято пройшло у святковій, радісній атмосфері і назавжди залишиться світлим спомином у серцях дітей.

16:52 30.05.2018

Оголошення

Оголошення

27 травня 2018 року буде збільшено кількість рейсів за маршрутом  Коростень - Ушомир  у зв’язку з святкуванням Дня громади в с.Ушомир.

17:52 26.05.2018

Оголошення

Оголошення

Виконавчий комітет Ушомирської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора інклюзивно-ресурсного центру Ушомирської сільської ради.  Місце знаходження інклюзивно-ресурсного центру: с. Поліське, вул. Жмаченка, 50. Основні вимоги: - Вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та стаж роботи не менше 5 років за фахом. Звертатися за адресою: с.Ушомир, вул. Березюка, 15 Особам, які бажають взяти участь у конкурсі, необхідно подати до Ушомирської сільської ради такі документи: заява про участь у конкурсі, особистий листок обліку кадрів, автобіографія, копія диплома про освіту, копія паспорта, копія ідентифікаційного номера, письмова згода на обробку даних, фотографії 6х4 2 шт., копія трудової, інші документи передбачені чинним законодавством. Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування на офіційному веб-сайті. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається за телефоном: 096-904-75-11

11:43 24.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь