Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

Виконавчий комітет Ушомирської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

12:10 18.04.2018

Зупинки, що милують око жителів громади

Зупинки, що милують око жителів громади

Дякуємо усім, хто долучився до благоустрою усіх автобусних зупинок громади. Нехай вони милують око не лише жителів громади, а й  гостей. І пам'ятаймо, що чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Хай ця краса стане прикладом для наслідування для кожного населеного пункту. Змінимо разом наше життя на краще .

17:16 17.04.2018

Весняна толока

Весняна толока

Мешканці  невеликого села Рудня-Ушомирська вийшли на толоку. Восени минулого року за рахунок надходжень від митних платежів відремонтовано покриття дороги Ушомир –Заріччя довжиною 2,5 км.  Нині  жителі привели до ладу тротуари, прибережну смугу, узбіччя дороги. А головне -  показали достойний приклад, як треба любити своє село і дбати про порядок. Адже долучилися до робіт з благоустрою цілими  сім’ями старші люди і молодь.  До прибирання була залучена  власна техніка та транспорт комунального господарства.

12:00 13.04.2018

Оголошення

Оголошення

Виконавчий комітет Ушомирської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора інклюзивно-ресурсного центру Ушомирської сільської ради.  Місце знаходження інклюзивно-ресурсного центру: с. Поліське, вул. Жмаченка, 50. Основні вимоги: - Вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та стаж роботи не менше 5 років за фахом. Звертатися за адресою: с.Ушомир, вул. Березюка, 15 Особам, які бажають взяти участь у конкурсі, необхідно подати до Ушомирської сільської ради такі документи: заява про участь у конкурсі, особистий листок обліку кадрів, автобіографія, копія диплома про освіту, копія паспорта, копія ідентифікаційного номера, письмова згода на обробку даних, фотографії 6х4 2 шт., копія трудової, інші документи передбачені чинним законодавством. Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування на офіційному веб-сайті. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається за телефоном: 096-904-75-11

12:52 10.04.2018

Вітаємо з святом Воскресіння Господнього!

Вітаємо з святом Воскресіння Господнього!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воскресіння Ісуса Христа – це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.       Нехай це Величне свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно.

13:57 06.04.2018

Відкриття відремонтованого терапевтичного відділення в с. Бондарівка

Відкриття відремонтованого терапевтичного відділення в с. Бондарівка

Сьогодні в Ушомирській громаді відбулася довгоочікувана подія – відкриття відремонтованого терапевтичного відділення лікарні в селі Бондарівка. На заході був присутній голова Житомирської ОДА І.П. Гундич.  Ігор Петрович відзначив, що подібні позитивні зміни відбуваються завдяки втіленню реформи децентралізації. Ушомирська громада з місцевого бюджету виділила 1,3 млн. грн. на сучасний ремонт відділення. Турбота про здоров’я жителів громади є одним з першочергових завдань місцевої влади.

16:48 30.03.2018

Виїзний прийом в с. Нова Ушиця

Виїзний прийом в с. Нова Ушиця

Сільський голова Мала Л.Р. зустрілася з жителями села Нова Ушиця. Традиційно обговорили поточні проблеми, разом намітили питання, які можливо вирішити швидко спільними зусиллями.  Такі зустрічі дають змогу наблизитись до людей та  почути думку кожного жителя громади.

17:41 27.03.2018

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Відбулася робоча зустріч сільського голови Малої Л.Р. та заступника сільського голови Степанчука А.І. з представниками Вінницького ВКП ДП «Укрдіпродор» по питанню розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: Капітальний ремонт гідротехнічних споруд з розчисткою русла та берегової зони для пропуску паводка та посадкою насаджень в Ушомирському парку с. Ушомир.

10:36 23.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь