A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗВЕРНЕННЯ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЩОДО ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО.

ЗВЕРНЕННЯ РЯТУВАЛЬНИКІВ ЩОДО ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО.

З наближенням великого релігійного свята – Воскресіння Христового Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громади з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у культових спорудах, адже саме в ці святкові дні дані об’єкти відвідує велика кількість населення. Як свідчить статистика, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Нерідко причиною загибелі та травмування людей на пожежах стає порушення правил пожежної безпеки. Аби не затьмарити собі свята, дотримуйтеся правил безпечного поводження з вогнем, особливо будьте обережні зі свічками.  Статистика свідчить, що випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Тому під час святкування Світлого Христового Воскресіння необхідно пам’ятати основні правила пожежної безпеки: під час приготування пасхальних страв не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей, газових та електроприладів. У жодному разі не можна залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності; не залишайте дітей без нагляду, особливо, коли в будинку палиться піч, включена духовка, горить газ чи свічка; під час освячення паски подбайте проте, щоб запалена свічка не торкалася поліетилену або плетеного великоднього кошика; підв’язуйте міцно хустину та збирайте волосся, аби на нього не потрапив вогонь свічки при нахилі голови; під свічкою тримайте шматок паперу чи тканини, аби через гарячий віск ви не смикнули рукою та не впустили свічку на одяг; не залишайте без нагляду запалені свічки, відкритий вогонь, кадильне вугілля; не використовуйте для прикрас легкозаймисті матеріали; Під час приготування пасхальних страв не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей та електроприладів. У жодному разі не слід залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності.  Тож, шановні громадяни, щоб не сталося лиха, ще раз звертаємось до Вас: дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки під час Великодня. Адже тільки від Вас залежить Ваша особиста безпека та благополуччя. Зробіть все можливе, щоб зберегти своє майно та життя від вогню. Щиро вітаємо Вас зі наступаючими святами. Бажаємо Вам здоров’я, щастя, душевної рівноваги, сімейного тепла, радості, духовного оновлення, віри і надії.  Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, оселі та всю Україну – миром. Дарує щастя та добро, а дітям – великої світлої долі.

13:28 28.03.2024

МІННА БЕЗПЕКА!

МІННА БЕЗПЕКА!

Після повномасштабного вторгнення російської федерації, Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами: більше 30% території нашої країни є потенційно небезпечними через вибухонебезпечні предмети. Щодня вибухи від мін та інших вибухонебезпечних предметів призводять до великої кількості жертв, у тому числі серед дітей.                                       

13:26 28.03.2024

Про заборону спалювання сухої трави.

Про заборону спалювання сухої трави.

Протягом минулого тижня працівники Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області проводили рейд по населеним пунктам Ушомирської громади щодо недопущення виникнення пожежі в екосистемах а саме проводили профілактичну роботу серед населення щодо заборони спалювання сухої трави та виявлення паліїв сухої рослинності з використанням безпілотного літаючого апарату  ( БпЛА).

13:25 28.03.2024

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.

11:26 26.03.2024

#тияк: Весняна хандра. Як підтримати себе. ІНФОГРАФІКА

#тияк: Весняна хандра. Як підтримати себе. ІНФОГРАФІКА

Ми можемо очікувати, що з приходом весни усе “розквітне”: не тільки на вулиці, але й настрій. Але може статися навпаки: відомо, що організм людей по-різному адаптується до змін погоди. І прихід нового сезону дійсно впливає на наше ментальне здоров’я. Тому, навіть якщо сонце вже б’є променями в вікно, бути не в доброму гуморі навесні – нормально.

15:42 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь