A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ми продовжуємо підтримувати наших захисників. ЗСУ - це стіна, що захищає кожного з нас

Сьогодні невеликі села нашої громади Березневе, Пугачівка, Рудня Ушомирська, Заріччя об'єдналися і зробили гарну справу - передали частину свого тепла, любові і вдячності нашим захисникам. Напекли, наварили, накоптили, насмажили, натушкували всякої добрятини. Хай ці смаколики, гостинці додають сил і піднімають бойовий настрій. Хочемо, щоб наші воїни відчули, як сильно ми їх підтримуємо і бажаємо перемоги. Дякую всім небайдужим, хто не був осторонь і долучився до цієї важливої справи. 16 посилок відправили нашим хлопцям Новою поштою, а решту гостинців повезла на передову Людмила Шаповал. Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ!

15:13 17.02.2024

відбулося чергове засідання тридцять дев’ятої сесії восьмого скликання Ушомирської сільської ради.

Депутатський корпус розглянув 31 питання порядку денного та ухвалив низку важливих рішень. Серед ключових ті, що пов'язані безпосередньо з підтримкою Збройних Сил України: виділено кошти з місцевого бюджету в сумі 5 млн. грн. для 3-ї штурмової бригади на закупівлю безпілотних літальних апаратів. Також виділено 4 млн. грн. для двох військових частин на закупівлю міношукачів та БпЛА. Для військової частини А ХХХХ буде закуплено 10 FPV дронів. Заслухали звіт сільського голови про роботу Ушомирської сільської ради та її виконавчого комітету за 2023 рік та виконання програми соціально-економічного розвитку. Протягом 2023 року за кошти місцевого бюджету закуплено та передано військовим на суму 22 млн 797 тис. гривень: безпілотний літальний апарат DJI MATRICE 30Tpn: CP.EN.00000368.01 -3 шт. , безпілотний літальний апарат DJI MAVIC 3 Pro Fly More Combo (DJI RC) pn:СР.МА.00000660.01- 12 шт., телевізійна камера (ТЕПЛОВІЗОР) ThermTec Cyclops -5 шт., зарядна потративна електростанція EcoFlow RIVER PRO (EcoFlow) - 5 шт., зарядка потративна електростанція EcoFlow RIVER PRO (EcoFlow) - 5 шт., глушилка дронів KVERTUS AD KRAKEN Е портативна, портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD COUNTER FPV - 4 шт., термінал Starlink -2шт., рушниця-антидрон «ANTIDRON KVS G-6» - 3 шт., набір бойового медика польовий лазне-пральний комплекс для військових це один 6-метровий контейнер, розділений на два приміщення: технічну і лазне-пральну зони між ними вмонтовано бак на 2 тисячі літрів води; надана субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на суму 9 200 000 грн. для двох військових частин (придбання двох автонавантажувачів, оргтехніки та оснащений мобільних вогневих груп, закуплені: пульти керування, зварювальні апарати, генератори, акумулятори, автошини, антени, домкрати та інше за замовленням військових, та ряд інших питань відповідно порядку денного.

17:09 16.02.2024

Надання пільгових кредитів для сільського будівництва

Доводимо до відома інформацію, про надання довгострокових пільгових кредитів для сільського будівництва відповідно до Постанова КМУ від 05.10.98 № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», рішення Житомирської обласної ради від 02.11.17 №799 «Про затвердження нових Регіональних правил надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, що надаються комунальним підприємством «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради».

16:10 15.02.2024

Отруєння чадним газом: як уникнути небезпеки пояснюють у Житомирській філії «ГАЗМЕРЕЖІ»

За даними Житомирського обласного центру екстреної медичної допомоги упродовж 2023 року до центру надійшло 109 викликів із підозрою на отруєння чадним газом. Внаслідок виїздів до лікувальних закладів було госпіталізовано 48 осіб, серед них 17 дітей.

11:34 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь