Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

#безбар’єрнісь: У ЖДУ імені Івана Франка відбувся Круглий стіл на тему «Війна та інвалідність»

#безбар’єрнісь: У ЖДУ імені Івана Франка відбувся Круглий стіл на тему «Війна та інвалідність»

Сьогодні, 10 липня, на базі Житомирського державного університету Імені Івана Франка відбувся круглий стіл з керівниками громадської організації осіб з інвалідністю (ГООІ) «Війна та інвалідність». У заході взяли участь представники органів соціального захисту, управління юстиції, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, науковці та засоби масової інформації.

16:35 10.07.2024

ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ВІДПОЧИНКУ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ

ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ВІДПОЧИНКУ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ

 Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання громадянами правил безпечної поведінки на водних об’єктах, купання в нетверезому стані, необережність при вилові рибиі при користуванні різними плавзасобами та інші нещасні випадки. А під час літніх канікул збільшується і кількість загиблих серед дітей. Маленькі шукачі пригод вирушають на місцеві річки та ставки без супроводу дорослих, часто навіть не вміючи плавати. Як результат – сумна статистика. Аби якось зменшити показники загибелі на водних об’єктах, фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій  патрулюють офіційні та стихійні місця відпочинку біля води, також проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо дотримання правил безпечної поведінки під час відпочинку.

15:11 10.07.2024

ВСЕ ПРО ХВОРОБУ ЛАЙМА

ВСЕ ПРО ХВОРОБУ ЛАЙМА

Кліщі переносять такі небезпечні хвороби, як кліщовий енцефаліт і бореліоз (хвороба Лайма). І якщо кліщовий енцефаліт в нашій країні не зустрічається вже кілька років поспіль, то бореліоз в останні роки все частіше зустрічається на території України. Збудником захворювання є бактерія сімейства спірохет. І якщо вірусом кліщового енцефаліту можна заразитися через слину кліщів, то розмноження борелій у кліщів відбувається переважно в кишківнику при подальшому їх виділенні через фекалії.

14:31 10.07.2024

Навчання та дозвілля має бути кольоровим та різноманітним, а створення комфортного середовища для розвитку дітей є надзвичайно важливим!

Навчання та дозвілля має бути кольоровим та різноманітним, а створення комфортного середовища для розвитку дітей є надзвичайно важливим!

Сьогодні, за сприяння начальника Коростенської РВА Олег Рябой, отримали рекреаційні набори від UNICEF Ukraine для розвитку та дозвілля дітям в Інклюзивно-ресурсний центр Ушомирської громади. Впевнені, що подарунки стануть у пригоді дітям, а їхні заняття будуть ще більш пізнавальними та продуктивними. У наборах є все необхідне: приладдя для малювання, настільні ігри, м'які іграшки та багато іншого, що сприятиме соціальній взаємодії дітей через гру та активності. Вдячні нашим постійним партнерам за турботу про наших дітей!

15:14 09.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь