A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації нагадує про зміну структури та час роботи

Служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації нагадує про зміну структури та час роботи

Основним завданням служби у справах дітей є: реалізація державної політики з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та вчиненню правопорушень неповнолітніми;визначення пріоритетних напрямків у справі дітей, їх соціального захисту, сприяння фізичному, духовному та інтелектуальному розвиткові дітей, запобігання дитячій бездоглядності та профілактика правопорушень серед дітей.

11:26 16.03.2021

Сьогодні відбулася перша нарада із соціальними робітниками новоствореного відділення соціальних послуг за місцем проживання Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ушомирської сільської ради.

Сьогодні відбулася перша нарада із соціальними робітниками новоствореного відділення соціальних послуг за місцем проживання Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ушомирської сільської ради.

КУ «Центр надання соціальних послуг» є комплексним закладом соціального захисту населення, підрозділи якого провадять соціальну роботу та надають соціальні послуги особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах та надає соціальні послуги на території Ушомирської територіальної громади.

10:51 02.03.2021

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти, у ході якої було розглянуто питання: про зміни в «Положенні про дошкільний навчальний заклад»; впровадження Базового компонента дошкільної освіти; курси підвищення кваліфікації за рахунок місцевого бюджету; використання методики ECERS-З; участь працівників дошкільної освіти в інтернет- конференції «Інноваційні технології в дошкільній освіті» (20-21 квітня 2021 року); шодо зміни установчих документів закладу дошкільної освіти; робота сайтів; безпека дітей в інтернеті; організація харчування; дотримання правил протиепідемічної безпеки; інші поточні питання.

16:09 24.02.2021

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови

Щороку в лютому світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Адже мова – найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд.

10:11 19.02.2021

Відновлено  проведення виїзного особистого прийому громадян сільським головою Ушомирської сільської ради.

Відновлено проведення виїзного особистого прийому громадян сільським головою Ушомирської сільської ради.

З метою вивчення проблемних питань жителів населених пунктів сьогодні відбулася зустріч за участю сільського голови, дільничних інспекторів Коростенського районного управління поліції з жителями сіл Білошиці, Веселівка, Лісівщина, Ставище. Мешканці округів зверталися з питаннями, що стосуються життя села, а також з питаннями особистого характеру. Дільничними інспекторами поліції було відвідано сім’ї та проведено роботу з батьками, які не належним чином виконують свої батьківські обов’язки.

16:05 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь