Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні представники галузі охорони здоров’я!

Шановні представники галузі охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас  добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

18:03 15.06.2019

Відбулася чергова сесія Ушомирської сільської ради.

Відбулася чергова сесія Ушомирської сільської ради.

Відбулася чергова сесія Ушомирської сільської ради. В порядку денному звіт про хід виконання комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту, про внесення змін до сільського бюджету, земельні питання. Запрошений начальник відділу персоніфікованого обліку пільг та з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці УПСЗН Коростенської РДА Матвійчук Валентина Миколаївна доповіла про хід виконання Програми співфінансування пільг з місцевого бюджету у 2018 році і за поточний рік та наголосила, що Ушомирської об’єднаною територіальною громадою проводиться значна робота по підтримці найбільш вразливих категорій громадян.

16:28 13.06.2019

Ось і відбулися випускні свята у дитячих садочках громади. Вітаємо дітвору з новим етапом у житті!

Ось і відбулися випускні свята у дитячих садочках громади. Вітаємо дітвору з новим етапом у житті!

Ось і відбулися випускні свята у дитячих садочках громади. Вітаємо дітвору з новим етапом у житті! Нехай шкільні роки стануть надійним фундаментом для майбутнього! А ми, в свою чергу, хочемо розповісти, що зроблено для покращення діяльності дитячих садочків, а головне, для максимально комфортного перебування в них дітей.

16:32 11.06.2019

Розпочато роботи по капітальному ремонту приміщення харчоблоку

Розпочато роботи по капітальному ремонту приміщення харчоблоку

Розпочато роботи по капітальному ремонту приміщення харчоблоку та їдальні Гулянецької СЗШ І-ІІІ ст., на що було виділено кошти у сумі близько 1,5 млн грн. Буде замінено систему водопостачання та водовідведення, систему опалення. Також буде встановлено пожежну сигналізацію та вентиляцію, електрообладнання, заплановано ремонт та облицювання стін та підлоги. До проведення демонтажних робіт активно долучилися працівники школи.

16:26 11.06.2019

колегія відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради

колегія відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради

Сьогодні відбулася колегія відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської сільської ради за участю сільського голови Малої Л.Р.,начальника відділу освіти, молоді і спорту Вербовенко І.В.,спеціалістів, керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти ,заступників директорів з навчально- виховної, виховної та навчально- методичної роботи,голів профкому.

15:31 05.06.2019

екскурсія до міста Києва

екскурсія до міста Києва

Вже вкотре народним депутатом України В.Ю.Арешонковим була організована екскурсія до міста Києва для 82 дітей пільгових категорій Ушомирської ОТГ. Перша група відвідала столицю 02.06.2019 року. Під час поїздки діти побували у зоопарку та "Макдональдсі". Учні, батьки та вчителі щиро дякують Володимиру Юрійовичу за організацію екскурсії та незабутні враження від побаченого.

15:29 02.06.2019

Час літнього відпочинку та розваг розпочався в Ушомирській ОТГ

Час літнього відпочинку та розваг розпочався в Ушомирській ОТГ

Час літнього відпочинку та розваг розпочався в Ушомирській ОТГ роботою пришкільних та мовних таборів ,у яких відпочинуть 305 школярів.Для дітей організоване повноцінне дворазове харчування,на яке виділено 150 тис грн.Табори забезпечені всіма необхідними матеріалами,канцтоварами ,настільними іграми та спортивним інвентарем.Протягом двох тижнів перебування у таборі діти зможуть взяти участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань,поспілкуватися з друзями та гарно відпочити.У мовних таборах навчальну діяльність поєднують з мистецькою,спортивною та розважальною програмами.

15:27 02.06.2019

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

На території Ушомирської сільської ради функціонувало підприємство Ушомирський хлібозавод, власником якого виступає Коростенська райспоживспілка. На даний час відбувається системне знищення потужностей заводу, який забезпечував хлібом жителів сіл Коростенського району. Сумно спостерігати за тим, як власником проводиться варварське знищення та вивезення обладнання під покровом ночі.

16:05 29.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь