Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

з Днем молоді

з Днем молоді

 Прийміть щирі вітання зі святом. У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість.  Сучасні і освічені, ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.  Тому з нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло. Хочу побажати вам, дорогі друзі, щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

15:56 29.06.2019

з Днем Конституції України

з Днем Конституції України

Вітаємо  з Днем Конституції України.                                                                                                     У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії.

14:18 27.06.2019

Швидко проминули дні роботи пришкільних таборів.

Швидко проминули дні роботи пришкільних таборів.

З 03.06. по 21.06.2019 на базах шкіл громади працювали пришкільні та мовні табори. Щодня учні брали участь у різноманітних проектах, конкурсах, спортивних заходах. Школярі отримували повноцінне дворазове харчування, на яке виділено 150 тис.грн.. Табори забезпечені всіма необхідними матеріалами, настільними іграми, спортивним інвентарем. Останній день, як і всі інші, був насичений цікавими розвагами, новими враженнями, дитячим сміхом і приємними несподіванками.

15:26 21.06.2019

Система соціального обслуговування самотніх громадян похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями

Система соціального обслуговування самотніх громадян похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями

Система соціального обслуговування самотніх громадян похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями, спрямована на розв’язання соціальних проблем з метою покращення умов їхнього проживання, є однією з важливих сторін соціального захисту населення.

15:35 19.06.2019

Кращі учні шкіл нашої громади

Кращі учні шкіл нашої громади

Кращі учні шкіл нашої громади ,які стали переможцями обласних предметних олімпіад отримали дипломи в номінації "Інтелектуальна надія громади". Вони були удостоєні права внести Державний прапор України : Котенко Олександр - учень 11 класу Ушомирської гімназії - диплом ІІ ступеня за участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії та географії, диплом ІІІ ступеня за участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, фізики та української мови. Перше місце у Житомирській обласній спартакіаді серед допризовної молоді з багатоборства. Ройовий військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура», середній бал 11,9 ;

15:31 19.06.2019

волейбольна команда Ушомирської дитячої юнацької спортивної школи

волейбольна команда Ушомирської дитячої юнацької спортивної школи

Нашою гордістю є волейбольна команда Ушомирської дитячої юнацької спортивної школи на чолі з прекрасним тренером, майстром своєї справи Широких Жанною Володимирівною. На святі громади команда відзначена у номінації «Кращий спортивний колектив».

15:29 19.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь