Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гарна подія зібрала нас в селі Поліському

Гарна подія зібрала нас в селі Поліському

Гарна подія зібрала нас в селі Поліському аби подякувати всім небайдужим, хто долучився до такої важливої та довгоочікуваної справи як робота по благоустрою та розчищенню річки Уж. Сьогодні маємо чудову нагоду висловити свою вдячність народному депутатові Володимиру Юрійовичу Арешонкову, генеральному директору групи компаній UPG Володимиру Миколайовичу Петренку, керівнику ТОВ "Валки-Ільменіт" Івану Костянтиновичу Бондару, засновнику «Трудовий колектив» Коростенський щебзавод» Юрію Тарасовичу Біжану, директору «ТДВ «Коростенський щебзавод» Павлу Зінаїдовичу Савінському, директору ТОВ «Техрозробка» Сергію Віталійовичу Федіну, всім небайдужим приватним підприємцям та жителям громади за забезпечення технікою, пальним, організацію та проведення робіт по розчищенню річки Уж у селі Поліське. Хоча водосховище і не перебуває на балансі Ушомирської сільської ради, громада надала співфінансування у розмірі 100 тисяч гривень на ремонт шандори. На жаль, через розбіжності з фінансовим законодавством більше коштів з бюджету сільської ради виділити не було можливості, тому роботи по розчищенню дна водосховища були проведені за рахунок самоорганізації жителів громади, благодійної допомоги підприємств і організацій. Спільними зусиллями вдалося здійснити чудову справу, яка буде приносити користь та естетичне задоволення місцевим жителям.

18:20 17.09.2019

Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину ви виконуєте, ризикуючи власним життям. Це ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій рятувати життя людей. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів. Зі святом! Бажаємо вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці. Нехай щасливі очі врятованих вами людей будуть вам найбільшою нагородою.

10:01 17.09.2019

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЛІСУ ТА ЛІСОВИХ ГАЛУЗЕЙ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЛІСУ ТА ЛІСОВИХ ГАЛУЗЕЙ!

Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з Днем працівників лісу ! Ліс - наше найбільше природне багатство. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої України. Дозвольте побажати Вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя, впевненості у майбутньому. Нехай у Ваших родинах завжди буде достаток, у серцях – доброта і милосердя, у справах – успіхи і мудрість. Дбайте, бережіть і примножуйте ліс!

09:50 15.09.2019

Вас вітає БІБЛІОТЕКА ПРОСТО НЕБА!

Вас вітає БІБЛІОТЕКА ПРОСТО НЕБА!

Якщо ви не маєте можливості прийти до бібліотеки, то книга іде до вас." Бесіду-мандрівку сторінками книг на тему "Маловідома Україна" провела Бондарівська сільська бібліотека. До уваги читачів була представлена документальна література, художні твори сучасних українських авторів, тематичні підбірки газетно-журнальних публікацій про становлення Української держави, про голодомор 1933-го, війну на Сході України за нашу незалежність, про героїв сьогодення.

09:55 13.09.2019

"Бібліотека просто неба"

"Бібліотека просто неба"

У рамках акції "Бібліотека просто неба" Охотівська сільська бібліотека разом із місцевими жителями провела захід на тему "Господині на замітку". На виставці був представлений цьогорічний щедрий урожай місцевих господинь, відбувся обмін цікавими кулінарними рецептами та прозвучали народні пісні на тему городнини.

09:52 13.09.2019

Міністерство юстиції консультує в рамках проєкту «Я МАЮ ПРАВО!»: що таке булінг, як його розпізнати та як діяти сторонам конфлікту

Міністерство юстиції консультує в рамках проєкту «Я МАЮ ПРАВО!»: що таке булінг, як його розпізнати та як діяти сторонам конфлікту

           У січні 2019 року вступили в силу норми закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)», який визначає поняття булінгу.

11:26 12.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь