A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

#ТиЯк? Як говорити з дітьми про людей з інвалідністю. ІНФОГРАФІКА

Людей із наслідками важких травм та інвалідністю ми зустрічаємо ледь не щодня. Це складна тема для розмови з дитиною, і нам, можливо, хотілося б її уникнути, але говорити про це важливо. По-перше, щоби підготувати дитину до такої зустрічі (її може налякати те, чого вона не розуміє); по-друге, аби проявити повагу.

11:37 04.12.2023

#Прозорістьтапідзвітність: Віталій Бунечко вніс зміни до складу робочої групи

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), від 24 лютого 2022 року № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій», на виконання пп.2) п.6 протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2023 року №107 з окремих питань, з метою здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, забезпечення прозорості та доброчесності у діяльності обласної військової адміністрації, протидії корупції та ворожій дезінформації розпорядженням начальника Житомирської ОВА № 479 від 13.10.2023 «Про утворення робочої групи «Прозорість і підзвітність» обласної військової адміністрації» затверджено склад даної робочої групи.

14:31 30.11.2023

Хто не в ЗСУ – той для ЗСУ!

Чергова відправка для наших воїнів. Військові ризикують своїм життям, аби захистити нас, а наш обов’язок, бути максимальною підтримкою для них. Дякуємо нашим захисникам за витримку та самовідданий захист рідної землі! Впевнені у Вашій силі духу, міцній волі та безмежному прагненню вибороти своє! Віримо! Тільки з вірою, об'єднавшись, ми здолаємо усі труднощі! Тримайтеся, рідненькі! Пишаємося вами! Все буде Україна! 

09:20 30.11.2023

#ТиЯк?: Як позбутися від негативних думок

Забувати про неприємні моменти у власному житті часто виявляється складним завданням. Негативні спогади, як конфлікт з близькою особою чи незручна ситуація на роботі, постійно повертаються у наші думки, отруюючи наше існування. Вони викликають тривогу щодо здоров’я, фінансових проблем та інших аспектів життя, створюючи відчуття, що наше життя – це безкінечна смуга невдач.

08:23 29.11.2023

Увага! Оголошення!

Поліському комунальному підприємству «Добробут» на постійну роботу потрібні:

15:37 28.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь