A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

#плічопліч: Житомирщина приєдналася до відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО. ВІДЕО

#плічопліч: Житомирщина приєдналася до відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО. ВІДЕО

Сьогодні, 05 лютого, у Житомирі відбулося урочисте відкриття ІІ етапу змагань зі спортивного орієнтування. Цей захід став частиною наймасштабнішого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який зібрав понад 100 учасників, готових демонструвати свою спритність, витривалість та командний дух.

15:18 06.02.2024

Замовлення від наших  військових виконано з дотриманням всіх побажань  та відправлено!

Замовлення від наших  військових виконано з дотриманням всіх побажань  та відправлено!

Це і хімічні грілки, газові балони, свічки окопні, лопати саперні, засоби гігієни, ліки, одноразовий посуд, супи в пакетиках типу "гаряча кружка", також купили потужний генератор. А ще, як завжди, частинку своєї душі та домашнього тепла, напекли різних смаколиків та наготували добренького. Відправили також адресно посилки нашим хлопцям і новою поштою. Хай смакує нашим нескореним та незламним воїнам.  Щиро дякуємо всім жителям Білошицівського старостинського округу, сім’ї Волошенків за донат в сумі 25000,00 грн., настоятелю Свято-Димитрівського  храму архімандриту Гавріїлу,  всім, хто допомогає! Разом ми  творимо майбутнє нашої країни! Разом ми  стоїмо на варті оборони України  з захисниками та захисницями! Тільки разом ми зможемо перемогти будь-яке зло. Ми маємо вірити, що Перемога близько! Допомагати всіма зусиллями військовим та пам'ятати, якою ціною ми виборюємо мирне небо!

15:15 06.02.2024

ІВАН КИРИЧУК: «ЕФЕКТИВНА ПРОФІЛАКТИКА ГРИПУ  - ВАКЦИНАЦІЯ»

ІВАН КИРИЧУК: «ЕФЕКТИВНА ПРОФІЛАКТИКА ГРИПУ - ВАКЦИНАЦІЯ»

2 лютого на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо епідемічної ситуації з грипу на Житомирщині. Подаємо текст виступу на брифінгу виконувача обов’язків  генерального директора ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Івана Киричука.

09:55 05.02.2024

НА ЖИТОМИРЩИНІ СТАРТУЄ ПРОЕКТ «РАЗОМ ВРЯТУЄМО ЖИТТЯ»

НА ЖИТОМИРЩИНІ СТАРТУЄ ПРОЕКТ «РАЗОМ ВРЯТУЄМО ЖИТТЯ»

У Брусилівській громаді Житомирської області в лютому  розпочинається  проект «Разом рятуємо життя», мета якого - охопити вакцинацією проти кору дітей старше 6 років, які внаслідок зміни місця проживання, тимчасового виїзду за кордон чи інших обставин пропустили планові щеплення. 

09:47 05.02.2024

нарада соціальних працівників

нарада соціальних працівників

Відбулась перша в цьому році нарада соціальних робітників Центру надання соціальних послуг Ушомирської сільської ради за участю сільського голови Людмили Малої. На обслуговуванні відділення соціальних послуг за місцем проживання перебуває 200 підопічних, яких обслуговує 22 соціальних робітника. Під час наради були розглянуті питання щодо пріоритетних напрямків роботи на 2024 рік, підготовка індивідуальних планів надання соціальної послуги догляду вдома, складено графіки відвідування підопічних, визначено робоче навантаження на соціального робітника. Сільським головою наголошено на якості та своєчасності надання соціальних послуг вразливим категоріям населення в умовах воєнного стану, а також на тісній взаємодії «трикутника»: староста – соціальний робітник – відділ соціального захисту населення задля вчасного виявлення осіб, які потребують надання соціальної послуги догляду вдома, та прийняття відповідних рішень.

15:32 01.02.2024

“Твоя кров рятує”

“Твоя кров рятує”

Одна здача крові може врятувати три життя. Щоразу ти ділишся частинкою себе з тими, хто цього потребує. Сьогодні в нашій громаді в селі Ушомир відбувся забір крові спеціалістами Житомирського центру крові. Бажаючих було близько 200 чоловік 24 з них не змогли здати кров за станом здоров’я. Зібрали 66 літрів крові!!! Наша кров – це енергія для когось, це – і життя для багатьох. Разом ми неймовірна сила! 

15:28 01.02.2024

На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо закупівельних робіт по об’єктах, фінансування яких передбачено за кошти державного бюджету

На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо закупівельних робіт по об’єктах, фінансування яких передбачено за кошти державного бюджету

Під час брифінгу йшлося про тендерні процедури в рамках державних закупівель, які були розглянуті у межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність».

11:44 01.02.2024

Вибухонебезпечні предмети: які вони та що робити?    

Вибухонебезпечні предмети: які вони та що робити?    

Вибухонебезпечні предмети: які вони та що робити?            У містах, де проводились бойові дії, сапери щодня вилучають тисячі вибухонебезпечних предметів, які бувають різних видів, форм та розмірів, але всі – однаково небезпечні. Тож варто знати, як себе поводити поруч з ними, щоб не постраждати, а також уміти розрізняти такі предмети в кущах, траві чи на землі.  🚩

11:42 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь