A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Житомирська обласна краєзнавча премія імені Миколи Костриці

Житомирська обласна краєзнавча премія імені Миколи Костриці

До уваги установ, спілок, навчальних закладів, громадських організацій! Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці (далі – премія).

11:34 07.11.2023

Корисна інформація для платників податків

Корисна інформація для платників податків

Податкова інформує: Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами У зв’язку з надходженням запитів від платників податків ДПС надає рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

12:55 02.11.2023

Працюємо!

Працюємо!

У реаліях сьогодення багато справ не на часі. Та все ж є речі, а точніше, об'єкти, які варто відновити (підтримати) саме зараз, щоб потім не витрачати значно більше коштів, часу та ресурсів на їх ремонт. В громаді є будівлі, на стан яких несприятливі погодні умови і зимовий період можуть вплинути вкрай негативно. Саме тому у с. Білка в приміщенні будинку культури, де знаходиться старостат, бібліотека та музей, перекрили дах. На черзі заміна покрівлі у будинку культури с. Білошиці.

15:35 01.11.2023

#СтопШахрай: Як уберегтися від кредитних шахраїв?

#СтопШахрай: Як уберегтися від кредитних шахраїв?

Шахраї можуть використовувати ваші паспортні дані, отримані через необачність або крадіжку, для оформлення кредиту на ваше ім’я. Якщо ви залишали свій паспорт без нагляду, розміщували скан-копії в мережі, втратили документи або дозволили іншим доступ до них, будьте уважні до отримання офіційних листів про заборгованість.

14:39 31.10.2023

ЯК ЗБЕРЕГТИ ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ’Я ПІД ЧАС ВІЙНИ?

ЯК ЗБЕРЕГТИ ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ’Я ПІД ЧАС ВІЙНИ?

31 жовтня у світі відзначається неофіційний День збільшення психічних сил. В умовах нинішньої війни міцний стан  психіки є запорукою гарного стану здоров’я загалом. Адже в умовах стресі (яким є для усіх нас війна) психіка піддається багатьом небезпекам. Як насідок -- людина може отримати загострення хронічних хвороб, нові хвороби або навіть розпад особистості та абсолютно незворотні проблеми зі здоров’ям.

14:37 31.10.2023

Раннє втручання – ключ до гармонійного розвитку дитини та до покращення життя всієї сім’ї

Раннє втручання – ключ до гармонійного розвитку дитини та до покращення життя всієї сім’ї

Раннє втручання – це система послуг та підтримки для дітей до 4-х років, які виявляють порушення у розвитку або мають ризик їх виникнення. Мета раннього втручання полягає у виявленні та адекватній реакції на можливі проблеми або відхилення у розвитку дитини на ранніх етапах, щоб оптимізувати її можливості для здорового та гармонійного розвитку.

08:43 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь