A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Віталій Бунечко розповів журналістам «Союз-TV» про результати програми відновлення Житомирщини

Віталій Бунечко розповів журналістам «Союз-TV» про результати програми відновлення Житомирщини

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко надав коментар телеканалу «Союз-TV» щодо результатів ініційованої Президентом України програми відновлення, в рамках якої Житомирщина налагодила ефективну співпрацю з Республікою Естонія.

14:44 27.11.2023

Що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, обстрілів всієї території нашої держави з різного типу озброєння на землі або в ній лишаються залишки боєприпасів або навіть нерозірваних снарядів. Також небезпечні предмети можуть бути замасковані і виглядати як побутові речі, залишені без нагляду.  Рятувальники закликають громадян бути уважними і обережними. Рятувальники нагадують, що боєприпаси, гранати та міни можуть виглядати як вибуховий пристрій, а можуть бути замасковані під звичайні побутові речі – сумку, іграшку чи телефон. Тому потрібно бути обережними та не наражати себе на небезпеку. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати. Натрапити на небезпечну знахідку сьогодні можна практично скрізь: на приватних земельних ділянках, у полях, лісосмугах, парках, річках, ставках і навіть просто на вулицях. При виявленні підозрілого предмету категорично забороняється: торкатися і пересувати його заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати користуватися поряд із ним засобами радіозв’язку, мобільними телефонами, адже вони можуть спровокувати вибух здійснювати на пристрій звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини отруйні та чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. У разі знаходження вибухонебезпечного предмета негайно повідомляти за номером 101 або 102.

12:25 27.11.2023

На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо фонду ліквідації наслідків збройної агресії

На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Під час брифінгу йшлося про реконструкцію 6 об’єктів на Житомирщині, погоджених до фінансування за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та проведення публічних закупівель.

12:44 24.11.2023

#СтопШахрай: Як орендувати житло і не натрапити на шахраїв

#СтопШахрай: Як орендувати житло і не натрапити на шахраїв

У часи війни, багато людей шукають безпечне житло або повертаються в країну, через що зростає попит на оренду квартир. Водночас це створює умови для активізації шахраїв, які намагаються використовувати ситуацію для власної вигоди.

12:43 24.11.2023

Одержувачі житлових субсидій та пільг отримають додаткову підтримку на придбання  твердого палива

Одержувачі житлових субсидій та пільг отримають додаткову підтримку на придбання твердого палива

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“. 

11:36 24.11.2023

ІВАН КИРИЧУК:  «СТІЙКІСТЬ  ДО  АНТИБІОТИКІВ  --  СЕРЙОЗНА ПРОБЛЕМА»

ІВАН КИРИЧУК: «СТІЙКІСТЬ ДО АНТИБІОТИКІВ -- СЕРЙОЗНА ПРОБЛЕМА»

В рамках Всесвітнього тижня обізнаності  про стійкість до протимікробних препаратів в.о. генерального директора ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Іван Киричук виступив на брифінгу  на майданчику офіційного медіа-центру  Житомирської обласної військової адміністрації.

11:33 24.11.2023

Підтримуємо. Дякуємо нашим захисникам.

Підтримуємо. Дякуємо нашим захисникам.

В єдності наша сила, розум, доброта, могутність- це незламний, український народ. І боротися треба, щоб краще жилося. Ми українці любимо працювати, щоб все мати. Дякуємо Богу, дякуємо всім, хто сьогодні долучився до нашої спільної відправки нашим українським захисникам. Пекли, варили, готували - всі господині села, щоб все було, як найкраще. Дякуємо нашим українським захисникам за спокій і тишу. Тримайтеся рідненькі і бережіть себе. Україна- найкраща у світі. Україна понад усе. Любов переможе.Допомога ЗСУ

08:38 24.11.2023

Дякуємо за захист!

Дякуємо за захист!

Високу нагороду - почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України отримав мешканець села Жабче, Купищенського старостинського округу - Святенко Богдан Володимирович, який нині стоїть на захисті нашої держави .

15:04 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь