A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Раннє втручання – ключ до гармонійного розвитку дитини та до покращення життя всієї сім’ї

Раннє втручання – ключ до гармонійного розвитку дитини та до покращення життя всієї сім’ї

Раннє втручання – це система послуг та підтримки для дітей до 4-х років, які виявляють порушення у розвитку або мають ризик їх виникнення. Мета раннього втручання полягає у виявленні та адекватній реакції на можливі проблеми або відхилення у розвитку дитини на ранніх етапах, щоб оптимізувати її можливості для здорового та гармонійного розвитку.

08:43 31.10.2023

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність” при Житомирській ОВА пройдуть навчання з експертами аналітичної онлайн-системи «YouControl»

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність” при Житомирській ОВА пройдуть навчання з експертами аналітичної онлайн-системи «YouControl»

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність”, створеної при Житомирській військовій адміністрації, пройдуть  навчання у сфері аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів у співпраці з експертами аналітичної онлайн-системи YouControl.

15:39 27.10.2023

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

У день української писемності та мови директори ЗЗСО та працівники відділу освіти, молоді і спорту взяли участь у радіодиктанті національної єдності-2023 - мовному марафоні єдності, який охопив усіх справжніх українців в Україні та за кордоном. Українська – мова Героїв! Українська – мова нашої Перемоги!

08:54 27.10.2023

#Безбарєрність: Віктор Градівський долучився до обласного дитячого фестивалю “Райдуга”

#Безбарєрність: Віктор Градівський долучився до обласного дитячого фестивалю “Райдуга”

Днями у смт. Іршанськ відбувся обласний дитячий фестиваль “Райдуга”. Цей благодійний мистецький захід, організований на базі Палацу культури та спорту філії “ІГЗК” АТ “ОГХК” у співпраці з Громадською організацією “Іршанський актив” за підтримки органів місцевої влади й Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, має довгу історію. Від 2003 року кожної осені він збирає дітей і молодь з інвалідністю з різних регіонів країни.

08:33 27.10.2023

На офіційному сайті Житомирської ОВА створено окремий розділ — «Прозорість та підзвітність»

На офіційному сайті Житомирської ОВА створено окремий розділ — «Прозорість та підзвітність»

На виконання розпорядження начальника Житомирської ОВА №478 від 10.10.2023 «Про утворення робочої групи «Прозорість і підзвітність» обласної військової адміністрації», на офіційному веб-сайті Житомирської ОВА створено окремий профільний розділ «Прозорість та підзвітність», з яким можна ознайомитися ТУТ.

16:12 26.10.2023

Сьогодні відбулося засідання35 позачергової сесії Ушомирської сільської ради.

Сьогодні відбулося засідання35 позачергової сесії Ушомирської сільської ради.

Присутні схилили голови та вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників та мирних жителів у російсько-українській війні. Важливим питання стало виділення 7 000 000 грн.  на забезпечення заходів по створенню та оснащенню (комплектуванню) мобільних вогневих груп (підтримка військових). Затвердили програму національного супротиву. Також особливу увагу приділили питанням  організації безкоштовного  харчування учнів 1-4 класів, учнів пільгових категорій закладів освіти та вихованців  садочків Ушомирської громади. Розглянуто та прийнято ряд інших важливих для забезпечення життєдіяльності громади питань. Ознайомитися із рішеннями позачергової 35-ї сесії VIII-го скликання Ушомирської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» офіційного веб-сайту. Працюємо. Ваша Ушомирська громада!Сьогодні відбулося засідання35 позачергової сесії Ушомирської сільської ради. Присутні схилили голови та вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників та мирних жителів у російсько-українській війні. Важливим питання стало виділення 7 000 000 грн.  на забезпечення заходів по створенню та оснащенню (комплектуванню) мобільних вогневих груп (підтримка військових). Затвердили програму національного супротиву. Також особливу увагу приділили питанням  організації безкоштовного  харчування учнів 1-4 класів, учнів пільгових категорій закладів освіти та вихованців  садочків Ушомирської громади. Розглянуто та прийнято ряд інших важливих для забезпечення життєдіяльності громади питань. Ознайомитися із рішеннями позачергової 35-ї сесії VIII-го скликання Ушомирської сільської ради, після набуття ними чинності у визначеному законодавством порядку, буде можливо в розділі «Офіційні документи» офіційного веб-сайту. 

14:51 26.10.2023

#ТиЯк?: Викинь з голови зайве

#ТиЯк?: Викинь з голови зайве

Більшу частину свого часу ми проводимо у власних думках. Це море, в якому наші тривоги утворюють нестримні хвилі. Їх складно контролювати, і вони часто заважають нам ясно мислити — прокидаєшся вранці, а голова, мов у тумані. За що хапатися?

14:47 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь