A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України

Дорогі наші захисники і захисниці, всі, хто захищає наш спокій, незалежність і майбутнє, на всіх фронтах, кордонах і в тилу, ми вітаємо ВАС зі святом! І впевнено можемо сказати, що не тільки сьогодні ВАШ День - він щодня, адже лише завдяки ВАМ можливий кожен новий день. Мільйони людей по всьому світу захоплюються вашим подвигом, силою і стійкістю. Ви випромінюєте світло, яке надихає, додає всім нам сил і зміцнює віру у щасливе майбутнє.

06:52 01.10.2023

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Ми вшановуємо самих заслужених, найдостойніших, поважних жителів нашої громади. Сьогодні мали нагоду з гостинцями завітати до жителів нашої громади, що перебувають на обслуговуванні КУ «Центр надання соціальних послуг» Ушомирської громади. Ці літні люди нагадують нам дітей: так само хочуть уваги, турботи і спілкування. Вони з нетерпінням чекають гостей. Зараз вони потребують нашої підтримки, турботи та терпеливості не тільки в цей день, але й щодня. Лікарі та медичні працівники закладу первинної медичної допомоги Ушомирської громади відвідують пацієнтів похилого віку, щоб надати необхідну кваліфіковану психологічну підтримку та медичну допомогу.

16:03 29.09.2023

Про початок роботи Державного  електронного реєстру об’єктів  підвищеної небезпеки.

Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р.  № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного  реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки». Постановою № 690  визначено, що функціонування Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки починається не пізніше ніж через три місяці з дня набрання чинності цією постановою.  Відповідно до пункту 21 Порядку, оператор протягом 60 календарних днів повторно проводить ідентифікацію відповідно до вимог цього Порядку також і у разі внесення змін до чинних або прийняття нових нормативно-правових актів у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, у разі, коли це стосується порядку проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки або впливає на її результати. Враховуючи вищевикладене повідомляємо, що починаючи з 07 жовтня  2023 року  ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: http://e.dsns.gov.ua.

11:53 29.09.2023

Легкою ходою з букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями наближається до нас свято освітян.

Легкою ходою з букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями наближається до нас свято освітян.

Легкою ходою з букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями наближається до нас свято освітян. Сьогодні в мальовничому парку Ушомирської громади зібралися освітяни на урочистості з нагоди професійного свята. Теплими словами привітали присутніх сільський голова Людмила МАЛА, начальник відділу освіти, молоді і спорту Ірина КРОХУН та депутат Житомирської обласної ради Володимир НАГОРНЯК. Вони подякували педагогам за їхню самовіддану працю. Побажали міцного здоров’я,творчого натхнення, сили, терпіння і світлого майбутнього у вільній, незалежній, мирній Україні. Грамотами голови сільської ради та грамотами і подяками відділу освіти за сумлінну працю, високу результативність були нагороджені керівники та працівники галузі освіти. Прикрасою теплої зустрічі освітянської родини став осінній учительський вальс...

08:55 29.09.2023

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

проведення конкурсу на заміщення вакантних посад до Департамент поліції особливого призначення Об’єднаної штурмової бригади "Лють"

08:31 28.09.2023

#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

У рамках державного проєкту “Пліч-о-пліч” продовжуються відновлювальні роботи в селі Трифонівка, розташованому на Херсонщині. Метою цього проєкту є відновлення будівель, які були пошкоджені російськими окупантами. Сьогодні ми можемо з радістю говорити, що завдяки зусиллям ремонтних бригад із Житомирщини, жителі Трифонівки мають можливість повертатися до своїх домівок.

08:28 28.09.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

Міністерство охорони здоров'я України спільно із Державним підприємством "Український науково-дослідний інститут медицини транспорту" з 13 по 19 листопада цього року в Україні проведуть другий етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

16:21 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь