A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила поводження в пожежонебезпечний період.

Пожежонебезпечний період – частина року, у межах якої виникають лісові пожежі (з моменту сходження снігового покриву до настання стійкої вологої осінньої погоди або утворення снігового покриву).   Протягом пожежонебезпечного періоду забороняється: 1. Розведення багать у лісі (крім тих, що пов'язані з технологічними вимогами лісогосподарських заходів у спеціально передбачених для цього місцях). 2. Заїзд на територію лісового фонду (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарської мети. 3. Відвідування населенням хвойних насаджень при 5-му класі пожежної небезпеки (надзвичайна небезпека) за умовами погоди. 4. Палити, кидати у лісі непогашені сірники, недопалки, витрушувати з люльок гарячий попіл, крім місць, що обладнані для цієї мети. 5. Залишати у непередбачених для цього місцях лісу обмащене, просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір'я тощо. 6. Заправляти пальним у лісі паливні баки під час роботи двигуна. 7. Експлуатувати машини та інші механізми з несправною паливною та іскрогасною системою. 8. Палити або користуватися відкритим вогнем під час проведення робіт з паливно-мастильними матеріалами (переливання пального, заправлення двигунів тощо. 9. Випалювати траву та інші рослинні рештки на землях лісового фонду, а також на інших земельних ділянках, що безпосередньо примикають до лісу (у тому числі проводити сільськогосподарські пали). 10. Звалювати та спалювати у лісових насадженнях сміття, будівельні залишки, побутові та горючі відходи тощо.

10:14 30.08.2023

Сьогодні відбулось пленарне засідання чергової 33 сесії Ушомирської сільської ради.

Розпочинаючи пленарне засідання сесії, депутати вшанували хвилиною мовчання відданість та сміливість воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань, та світлу пам'ять про всіх громадян, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України. Депутати розглянули ряд важливих питань, які регламентують функціонування та діяльність в різних сферах життєдіяльності територіальної громади. Також депутатами прийнято рішення щодо виплати матеріальної допомоги мешканцям громади, потерпілим внаслідок пожежі, ряд рішень з питань у сферах управління майном комунальної власності, земельних правовідносин та ін.

15:02 29.08.2023

благодійна ярмарка "Допоможемо ЗСУ"

відбулася благодійна ярмарка "Допоможемо ЗСУ".До збору коштів активно долучилися учні 1-11 класів, батьки, педколектив та жителі села.Було зібрано та передано на закупівлю авто 19220 грн!Дякуємо всім за активну громадську позицію!Разом до ПЕРЕМОГИ!

16:19 28.08.2023

"Тенденції розвитку сучасної освіти в пікселях: якість, доступність, безпечність"

Сьогодні на базі Білківського старостинського округу відбулася виїзна колегія відділу освіти,молоді і спорту Ушомирської сільської ради"Тенденції розвитку сучасної освіти в пікселях: якість, доступність, безпечність". У роботі колегії взяли участь: сільський голова Людмила МАЛА, староста Білківського старостинського округу Віталій ПРОКОПЕНКО, директор ІРЦ Юлія ГОРДЄЄВА, керівники закладів освіти та їхні заступники, голови профкомів , працівники методичної служби. На порядок денний колегії були винесені питання: Підготовка закладів освіти до 2023-2024 навчального року. Облаштування укриттів та організація безпечного освітнього середовища. Методичне забезпечення організації 2023-2024 навчального року. «САДИ ПЕРЕМОГИ» , організація харчування дітей. Організація підвозу учнів та педагогічних працівників до закладів освіти. Підготовка до опалювального сезону. Національно-патріотичне виховання як невід’ємна складова виховної системи школи. Інші питання.

08:09 25.08.2023

Слава Україні! Героям слава! Вічна пам’ять і шана загиблим!

Півтора року повномасштабного вторгнення… Майже десять років українсько-російської війни… Із 32 років незалежності України одну третину — воюємо із жорстоким, нахабним та агресивним сусідом. Але за ці роки ми глибоко усвідомили, що наша країна — сильна, незламна, об’єднана. Що наші люди — військові, медики, волонтери, звичайні українці — усі — Герої. Герої, які стояли, стоять і стоятимуть задля волі, свободи та незалежності держави, ім’я якій — Україна. Сьогодні родинам загиблих захисників вручили державні нагороди.

08:11 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь