A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Серпнева конференція

Серпнева конференція

Традиційно кожен новий навчальний рік педагоги розпочинають серпневими конференціями, які об’єднують, мобілізують, надихають любов’ю до професії, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти та шляхи їх реалізації, мотивують педагогічну спільноту удосконалювати форми і методи роботи зі здобувачами освіти.

10:01 31.08.2022

З Днем Незалежності України!!!

З Днем Незалежності України!!!

З Днем Незалежності України!!! Тридцять один рік тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. Роки Незалежності стали для всіх нас випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність та патріотизм. Нинішній рік є одним із найскладніших за всю історію сучасної України. Сьогодні поняття Незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Бути українцем – почесно! Кращі сини і дочки стали на захист своєї землі, своєї держави. Та ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. Наша мужня і сильна нація зможе вистояти й у цих випробуваннях – ми переможемо! Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди! Хай же над нашою державою завжди буде мирне небо. Хай живе вільний народ вільної країни! Разом до Перемоги! Разом ми сила!З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

10:08 24.08.2022

З Днем Незалежності України!!!

З Днем Незалежності України!!!

Протягом всієї історії Україна виборювала свою незалежність. На сторожі кордонів і суверенітету завжди стояли наші воїни. Безстрашні та хоробрі. Навіть коли чуємо вибухи, які не стихають із 24 лютого, ми знаємо: наші бійці на позиціях. Б?ють окупантів. Кожен на своєму місці.  Кожен – з Україною в серці, ціною життя захищає наші сім?ї, села  та міста. Пліч-о-пліч із тими, хто єднає тил і «нуль». Воїни світла переможуть темряву. Вони – герої. Україна – незалежна! З Днем Незалежності України??

10:06 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь