Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гарна подія

Гарна подія

В цей нелегкий час для всієї країни, в центрі ПМСД Ушомирської сільської ради відбулася приємна подія – до роботи приступили молоді лікарі,а саме : Мельниченко Анна Борисівна, яка працюватиме сімейним лікарем в АЗПСМ№3 с. Гулянка та Іванова Ольга Іванівна лікар- педіатр АЗПСМ №1. Не було страху в очах Анни Борисівни в перший робочий день , адже їй пощастило працювати поруч з лікарем «від Бога » Петрівом Василем Ярославовичем, який завжди радо допоможе та поділиться безцінним досвідом.  Пощастило і Ользі Іванівні, адже працює вона під міцним крилом подружжя лікарів педіатрів Прокопчук А.О. та Прокопчук В.П., які виростили не одне покоління маленьких українців.  Отож, в добрий час наші молоді лікарі та мирного українського неба нам усім! Працюємо! Разом ми сила! 

16:27 01.08.2022

Ми вже в Бородянці!

Ми вже в Бородянці!

Сльози...біль...смуток...зруйноване житло... зруйноване життя... це все принесла до нас росія... але,незважаючи ні на що, ми вистоїмо, ми відбудуємо, ми переможемо, адже життя завджи перемагає. Сьогодні ми приїхали підтримати жителів Бородянки, відвідали модульне містечко, привезли нашу городину, смаколики та частинку своєї душі. Бо ми - українці, ми підтримуємо один одного, піклуємося, допомагаємо.

14:53 01.08.2022

Добрі справи єднають!

Добрі справи єднають!

Гарно попрацювали навесні і наші "Сади Перемоги" віддячують гарним врожаєм. Сьогодні відправляємо частину городини жителям Бородянки, а чистину, як завжди, нашим мужнім ЗСУ! Цього разу і різні смаколи: пиріжки-пиріжечки, млинці, варенички і сало...

09:48 29.07.2022

Українська Державність - це також сила, міць і здоров'я нашого народу.

Українська Державність - це також сила, міць і здоров'я нашого народу.

Тому надзвичайно важливо, щоб навіть в ці темні часи наші люди мали можливість отримати якісні медичні послуги в комфортних приміщеннях. Сьогодні, після капітального ремонту, відкриває двері оновлене відділення денного стаціонару та реабілітаційне відділення у КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради. Зазначимо, що через війну терміни виконання робіт подовжилися.

11:16 26.07.2022

Робота з внутрішньо переміщеними особами, які постраждали внаслідок російської агресії на території України продовжується

Робота з внутрішньо переміщеними особами, які постраждали внаслідок російської агресії на території України продовжується

Так, завдяки співпраці та підтримці благодійних організацій та волонтерів, що співпрацюють з Коростенською районною військовою адміністрацією, а саме БО "Вітер Надії і Любові", внутрішньо переміщені особи, які нині перебувають в Ушомирській територіальній громаді, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, постільної білизни та посуду.

16:24 25.07.2022

Наше життя в наших руках.

Наше життя в наших руках.

Нема такої людини, якої не зачепила війна.Зараз весь народ України переживає тяжкі часи і кожен повинен вкласти свою часточку задля ПЕРЕМОГИ, так хочеться, як найбільше допомогти нашим захисникам.Що ми можемо зробити в тилу, в літку? Звичайно робити запаси, не сидіти склавши руки, як каже народна приказка "що літом ногою, то зимою рукою". Дякую своїм помічницям за співпрацю. Разом до перемоги.

09:22 22.07.2022

Відбувся форум громад Житомирської області.

Відбувся форум громад Житомирської області.

Брусилівщина збирає друзів. Вперше за п’ять місяців зібралися наживо. Відбувся форум громад Житомирської області. Основною темою форуму було функціонування місцевого самоврядування в період воєнного стану та післявоєнного відновлення. За участі голови Житомирської військової обласної адміністрації Віталія Бунечко, народних депутатів України Олени Шуляк, Арсенія Пушкаренко, Віталія Безгіна, Надзвичайного Повноважного Посла Естонії в Україні Kaimo Kuusk та колег, голів територіальних громад Житомирської області, обговорили питання бюджетного та законодавчого забезпечення територіальних громад під час воєнного стану. Підняли тему відбудови України та участь Естонії у відновленні Житомирської області. Напрацювали рішення щодо відновлення критичної інфраструктури та підготовки до опалювального сезону. Обговорили життєдіяльність громад  в умовах військового стану, оборону, гуманітарні штаби та допомогу фронту. Війна спричинила збитки. Та робота по відновленню ведеться. Міжнародні інвестори допомагають із відновленням інфраструктури. Досить символічним на завершення даного заходу, стало створення у Брусилові "Саду Захисників і Захисниць України", який висаджували голови громад усієї Житомирської області та народні депутати.   Нехай же рясно квітує новий сад, нехай народжуються діти, яскраво світить сонце і все це принесе нам таку довгоочікувану нашу перемогу! Ми обов’язково переможемо!

09:20 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь