Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Разом ми сила

Разом ми сила

Сьогодні маємо гарну нагоду розповісти про наших трудівниць – соціальних працівників Ушомирської громади. 24 соціальні працівниці піклуються про літніх, одиноких, немічних, частина з яких прикуті до ліжка. Працівниці яктивно долучилися до акції «Сади Перемоги» та засадили у своїх підопічних городиною всі можливі клаптики вільної землі. Це і картопелька, і капусточка, цибулька та помідори. Словом, роботи вистачає. Працюємо, турбуємось, допомагаємо один одному. Тільки разом ми зможемо вистояти та перемогти. Разом ми сила!

16:52 08.06.2022

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід можуть отримати усі роботодавці

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід можуть отримати усі роботодавці

З початку бойових дій на території України Держпраці докорінно змінила підходи до реалізації своїх повноважень. Головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.

10:59 08.06.2022

Продовжуємо гарні справи!

Продовжуємо гарні справи!

Є люди, для яких немає нічого неможливого! Це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить нашу країну сильнішою. Ті, хто захищає Україну від ворога і ті , що  допомагають з тилу.   Працівники шкіл та садочків, комунальних установ нашої громади та небайдужі батьки  вирішила самостійно заготовити дрова для закладів освіти, аби наші дітки  в зимовий період були в теплі. Працюємо, турбуємось, допомагаємо один одному. Тільки разом ми зможемо вистояти та  перемогти. Тримаємося разом! Разом ми сила! Ваша Ушомирська громада!

16:33 07.06.2022

Добрі справи єднають!

Добрі справи єднають!

Ми живемо в час, коли в країні йде війна, ворог нещадно знищує міста та села, вбиває наших людей. Зараз ми всі – одна родина. І дуже важливо, щоб сім’ї, які втратили житло, відчули ту підтримку з боку громади. Відчули, що ми разом, поруч, допомагаємо один одному. Працівники Калинівського старостинського округу власними силами підготували приміщення (зробили косметичний ремонт) аби мати змогу прихистити тих, кому це вкрай необхідно. А ще наші "городні війська" акції «Сади Перемоги» продовжують активно працювати та до всієї огородини: цибулі, квасолі, бурячків, картопельки, кабачків, огірочків та моркви висадили ще близько 600 штук саджанців капусти. Ми продовжуємо бути міцним тилом для України. Працюємо, турбуємось про тих, кому потрібна підтримка. Тільки разом ми зможемо вистояти, перемогти й побудувати набагато сильнішу державу.

16:36 02.06.2022

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей!

1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей.  Наші дітки заслуговують на безтурботне та щасливе дитинство.  Адже саме вони наша мотивація відстоювати нашу країну, виборювати незалежність, бути сильними та незламними! Одна лише дитяча посмішка здатна долати усі людські біди. Зараз дуже важливо влаштовувати для діток різноманітні забави. Сьогодні маленькі рученята робили обереги та листівки для воїнів ЗСУ . Добре, що можемо проводити для дітвори гарні патріотичні заходи. Адже така зворушлива підтримка бойового духу для наших захисників вкрай необхідна.                Нам є кого захищати! Наші любі діти, наскільки важливо, аби ви були щасливі усе своє життя. Ми хвилюємось за вас та хочемо захистити у найскрутніші часи. Бажаємо, аби ви ніколи не знали горя, і зробимо все заради цього. З Днем захисту дітей!https://www.facebook.com/100002088720420/videos/pcb.1167232913847786/385510960184380

09:09 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь