Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення

В День пам'яті та примирення, схиляючи голови в пошані і скорботі, у всіх старостинських округах нашої громади відбулися покладання квітів до підніжжя пам'ятників на братських могилах загиблих воїнів у Другій світовій війні. Ми ніколи не забудемо те, що зробили наші предки у Другій світовій війні, у якій загинуло понад вісім мільйонів українців. Ми маємо пам'ятати минуле, аби перемогти у сьогоденні! Ми на своїй землі, ми єдині!

09:32 09.05.2022

Пам‘ятати минуле, аби перемогти у сьогоденні!

Пам‘ятати минуле, аби перемогти у сьогоденні!

8 травня увесь цивілізований світ відзначає День пам‘яті та примирення. Ця дата присвячена пам’яті понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни. Тим, хто загинув на її фронтах, в окопах і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Друга світова війна не оминула жодної української родини. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом. Пам’ятаймо й шануймо усіх, кого торкнулася ця жахлива сторінка нелюдської історії.

09:43 08.05.2022

«Сади Перемоги»

«Сади Перемоги»

Поліський старостинський округ працює задля НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!https://www.facebook.com/100002088720420/videos/pcb.1150658622171882/537727307940156

09:52 06.05.2022

«Сади Перемоги»

«Сади Перемоги»

Йде війна. Агресор б'є по всій Україні. І хай вороги крадуть наше зерно, нищать підприємства і техніку, блокують порти і хочуть використати голод як зброю - урожаю бути! Бо ростуть і зацвітають наші Сади Перемоги по всій Україні - на балконах, на дачах, біля дитячих садочків і шкіл, на територіях наших громад, в кожному селі наших старостинський округів. Закликаємо всіх мешканців нашої громади, де є клаптик вільної землі, обробляти її, садіть городину, садіть сади, дерева. В кожному селі ми виділили такий клаптик землі і садимо, садимо все що можливо – це буде гарна подяка Збройним силам України за те, що вони сьогодні бережуть наш спокій. Бо наша земля - це наша зброя сьогодні.

10:01 05.05.2022

Добрі справи єднають.

Добрі справи єднають.

Триває війна. Збільшується кількість внутрішньо переміщених осіб. Люди їдуть до нашої громади в безпеку та шукають тут прихистку і підтримки. Переїжджають з небезпечних регіонів, зі Східних теренів... Ми продовжуємо бути міцним тилом для України. Працюємо, турбуємось про тих, кому потрібна підтримка.

10:05 04.05.2022

Оголошення

Оголошення

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» від 24 березня 2022 року № 2145-ІХ Ушомирська сільська рада пропонує в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк до одного року земельні ділянки сільськогосподарського виробництва на наступних умовах:

08:22 26.04.2022

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

Російські окупанти почали застосовувати заборонену хімічну зброю, яка вкрай небезпечна для здоров’я та життя. На жаль, її застосування не завжди вдається швидко визначити. Саме тому важливо стежити за повідомленнями офіційних джерел інформації та чітко дотримуватися інструкцій, які вони надають.

15:21 15.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь