Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

Російські окупанти почали застосовувати заборонену хімічну зброю, яка вкрай небезпечна для здоров’я та життя. На жаль, її застосування не завжди вдається швидко визначити. Саме тому важливо стежити за повідомленнями офіційних джерел інформації та чітко дотримуватися інструкцій, які вони надають.

15:21 15.04.2022

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Важлива інформація! В Житомирській області змінено тривалість комендантської години!

15:44 11.04.2022

ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УШОМИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УШОМИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг

14:42 11.04.2022

Вічна пам'ять і слава усім тим, хто віддав своє життя за свободу та незалежність Української держави!

Вічна пам'ять і слава усім тим, хто віддав своє життя за свободу та незалежність Української держави!

Вже майже місяць міста та села нашої країни зазнають ракетно-бомбових ударів, в результаті яких гинуть військовослужбовці, мирне населення, діти, руйнується все...

16:17 20.03.2022

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Сьогодні, 15 березня, провели в останню путь жителя с. Лісівщина Охрімчука Миколу Володимировича, учасника АТО, який з перших днів війни став до лав Захисників України. Важко... Неможливо змиритися із тим, коли такі молоді йдуть передчасно...Він будував плани, мріяв про майбутнє мирне життя, разом зі своїми товаришами боронив Україну від російських окупантів. Провести прийшли рідні, друзі, побратими, військовослужбовці, колеги по роботі, жителі села, представники влади, молодь. Герої не вмирають! Пам'ять про подвиги перед Україною і народом залишається в серцях кожного громадянина. У загиблого воїна залишилася дружина та троє дітей. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.

16:10 15.03.2022

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Рада оборони Житомирщини прийняла рішення встановити з 15 березня комендантську годину в усіх населених пунктах області з 20 години вечора до 6 години ранку до прийняття нового окремого рішення. Також рішенням Ради оборони Житомирщини дозволено продаж слабоалкогольних напоїв та пива, з 10:00 до 18:00, виключно цивільному населенню в магазинах, що мають відповідну ліцензію. Також районним військовим адміністраціям та місцевим громадам, спільно з військовими, правоохоронцями та територіальною обороною доручено вжити заходів для сприяння фермерам та сільгосппідприємствам у проведенні весняно-польових робіт, зокрема безперешкодному пересуванню сільськогосподарської техніки, в тому числі під час комендантської години.

11:12 15.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь