A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Сади Перемоги»

«Сади Перемоги»

Наші люди нейморівні! Гарно попрацювали і маємо відмінний результат - Сади Перемоги віддячують багатим врожаєм. Сьогодні формуємо вантаж для жителів Бородянки. 53 мішки картоплі, буряк, морква, цибуля, помідори та огірочки,Вкотре дякуємо Богу , що послав нам гарний урожай наших «Садів Перемоги».

14:36 09.09.2022

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України.

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України.

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на другий потік онлайнпроекту «Єдина Україна» Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України. Під час онлайн-заходу на вас чекають тренінги та зустрічі з українськими істориками: ?«Історія України: між правдою і міфами» ?«Історична декомунізація» ?«Російські міфи» Також в рамках проекту обговорюватимуться імідж України в світі сьогодні і як з ним працювати для нашого мирного завтра. Онлайн-захід розпочнеться 12 вересня та триватиме 14 днів. Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/39Mn2sb Проект організований Міністерством молоді та спорту Укра

15:07 08.09.2022

Ремонт доріг

Ремонт доріг

Працюємо! Бережемо що маємо! За погодженням Житомирської військової адміністрації, за кошти місцевого бюджету провели ремонт доріг вулиць в селі Білка, які знаходяться у комунальній власності сільської ради. Разом ми сила!

14:41 08.09.2022

«Сади Перемоги»

«Сади Перемоги»

Серце України б’ється. Завдяки її захисникам – завдяки всім, хто її безмежно любить.

14:43 07.09.2022

Вітаємо з Днем знань!

Вітаємо з Днем знань!

Вітаємо зі святом першого дзвоника батьків, вчителів і, звісно, діточок. Сьогодні розпочинаємо новий навчальний рік. Не схожий на попередні, нелегкий та надвідповідальний. Без звичних лінійок, без звуку першого дзвоника в руках першачків, але починаємо незважаючи ні на що. Адже кожна дитина  повинна отримувати знання незалежно від обставин, які склалися. Ми вже не з чуток знаємо що таке дистанційне навчання, тому завдяки досвіду батьків і дітей, завдяки нашим висококваліфікованим педагогам зможемо зробити освітній процес якісним та безпечним. Бажаємо всім, щоб цей навчальний рік пройшов вдало - без тривог, коронавірусів і ворожих танків. І це справді щастя, коли немає онлайну, а є школа зі смиканням за косички, позиченою ручкою, списуванням у сусіда, перегонами на перерві, ароматними булочками з їдальні... Освіта - це майбутнє і незабутнє! Тож хай цей рік буде плідним та успішним. А головне, щоб останній дзвоник всі ми зустрічали вже у вільній мирній Україні!!!??ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ

14:50 01.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь