A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

З ЛЮБОВ’Ю ДЛЯ ЗСУ!

З ЛЮБОВ’Ю ДЛЯ ЗСУ!

Ми підтримуємо! Ми допомагаємо! Заклади освіти нашої громади приготували та передали на схід для наших ЗСУ різні смаколики (випічка та варенички). А Калинівський та Сушківський старостинські округи передали городину та квашені овочі (капусточку та огірочки) з Садів Перемоги, адже підтримка сьогодні, як ніколи, важлива. Ми хочемо аби наші захисники та захисниці відчули нашу вдячність, домашній затишок та теплоту наших сердець.

15:15 23.09.2022

МОНІТОРИНГ ВОДИ: ЯК І НАВІЩО ЦЕ РОБИТЬСЯ

МОНІТОРИНГ ВОДИ: ЯК І НАВІЩО ЦЕ РОБИТЬСЯ

Цінність води для людини виходить далеко за рамки підтримки її життєво важливих функцій --  адже  вода забезпечує її здоров'я, духовне благополуччя й емоційну збалансованість. На жаль, не всім мешканцям планети пощастило мати доступ до чистої води.  За даними ООН, майже 700 мільйонів людей на Землі досі не мають вільного доступу до водних ресурсів.

12:11 19.09.2022

ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОГТИ - щоденне кредо мужніх та відважних.

ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОГТИ - щоденне кредо мужніх та відважних.

Сьогодні мали нагоду привітати з професійним святом Днем Рятівника тих, хто рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм. Ваша професія – це справа людей, які з честю та гідністю виконують свої обов’язки, підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і прагнуть якнайшвидше врятувати тих, хто потребує невідкладної допомоги. Прийміть щиру вдячність за вашу нелегку працю. Мирного неба в незалежній України!

14:50 16.09.2022

ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад - Олександр Слобожан

ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад - Олександр Слобожан

«У схваленому Урядом проєкті Держбюджету-2023 врахована важлива пропозиція Асоціації міст України – ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців буде й надалі надходити до місцевих бюджетів. Дякуємо Міністерству фінансів України за співпрацю та розуміння місцевого самоврядування. Адже цей ресурс, що орієнтовно складе 54,4 млрд грн, критично важливий для усіх українських громад під час воєнного стану, особливо для розташованих у прифронтових зонах, оскільки є буквально єдиним джерелом фінансування життєво важливих послуг їх мешканцям. Громадам у тилових зонах ці кошти дозволять підтримувати переселенців та допомагати захисникам України», - заявив Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

14:11 14.09.2022

Єдиний урок з безпеки

Єдиний урок з безпеки

Сьогодні  в Ушомирському ліцеї працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області проведено Єдиний урок з безпеки та навчальну евакуацію.

14:26 13.09.2022

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за 36 тиждень ( 05.09-11.09.2022).

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за 36 тиждень ( 05.09-11.09.2022).

Захворюваність COVID-19 в Житомирській області щотижня продовжує зростати. Всього з початку пандемії зареєстровано 202083 випадки, показник на 100 тисяч населення становить 16820,4.

14:35 12.09.2022

Ми знову у Бородянці!

Ми знову у Бородянці!

Продовжуємо допомагати та підтримувати! На цей раз підготували та привезли допомогу мешканцям модульного містечка. Подивіться в очі цій малечі...вони вже знають, як це похапцем збирати речі і разом з мамою кудись бігти, а потім.. потім нікуди повертатись... і єдиний прихисток це модульне містечко.

14:45 09.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь