A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Разом до перемоги!!!

Разом до перемоги!!!

Вони можуть розбомбити Щастя,  Вони можуть розстріляти Мрію,  Але вбити волю їм не вдасться!  Кожен буде жати, що посіяв! Якщо хоч одна окопна свічка зігріє захисника, а смачна випічка, голубці, котлетки та запашний український барщ нагадають домівку, то наші старання - не марні. Сьогодні знову відправили на передову хлопцям черговий гостинчик. Не втомлюємося дякувати нашим воїнам, не втрачаємо жодної можливості передати їм частинку своєї душі, зігріти рідних воїнів теплом з дому. Дякуємо благодійному фонду "Справжні Українці" за можливість передати гостинчики.  Разом до перемоги!!!

09:11 09.12.2022

Сьогодні відбулася остання в цьому році планова сесія Житомирської обласної ради.

Сьогодні відбулася остання в цьому році планова сесія Житомирської обласної ради.

Відзначили жителів Житомирщини та голів територіальних громад, які зробили важливий внесок у життя області та посилення її обороноздатності під час війни, які протягом останніх місяців забезпечують життєдіяльність своїх громад. Серед них і наша Ушомирська громада! Продовжуємо працювати, боротися за Незалежність та наближувати Перемогу!

13:23 07.12.2022

Віримо в Бога та Збройні Сили України!

Віримо в Бога та Збройні Сили України!

Віримо в Бога та Збройні Сили України! Із вдячністю пишаємось нашими Захисниками та Захисницями! У ваш день хочемо сказати ДЯКУЄМО! Дякуємо за те, що захищаєте нас, відвойовуєте кожен сантиметр нашої України. Дякуємо, що відважно боретесь, дякуємо за вашу мужність, відвагу, незламність, професіоналізм і самопожертву. Завдяки вам, триває життя! Сьогодні мали честь особисто подякувати нашим славним воїнам. Ви поставили таку неймовірно високу планку професійності, людяності і честі! Все це, що вирізняє нашу армію і робить її найкращою армією в світі! До таких стандартів ми всі намагаємось тягнутись — кожна і кожен на своєму місці — прискорюючи нашу Перемогу! Перемогу Добра!

15:05 06.12.2022

Відключення електроенергії: убезпечте себе, близьких і житло від пожежі

Відключення електроенергії: убезпечте себе, близьких і житло від пожежі

  Необережне поводження з вогнем може наробити багато біди.  Неухильно дотримуйтеся правил безпеки. ВАЖЛИВО -  забороніть використання електроприладів та відкритого вогню дітям!  Короткі поради для населення:

15:23 05.12.2022

Наші воїни найкращі!

Наші воїни найкращі!

Мужні і відважні, сміливі, хоробрі та сильні! Доки ми вдома - вони стоять на варті незалежності України.

20:35 01.12.2022

Оголошення  про проведення громадських слухань

Оголошення про проведення громадських слухань

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555,  Ушомирська сільська рада  повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення та затвердження детального плану території земельної ділянки загальною площею 0,6700 га, кадастровий номер 1822380808:07:003:0018 з метою зміни її цільового призначення з /01.03/ для ведення особистого селянського господарства на /02.01/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, в межах с. Ушиця, вул. Гагаріна Ушомирської сільської ради, Коростенського району, Житомирської області.

15:09 29.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь