A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 29 грудня, відбулось засідання виконавчого комітету  Ушомирської сільської ради.

Сьогодні, 29 грудня, відбулось засідання виконавчого комітету  Ушомирської сільської ради.

Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади. У рамках засідання ухвалено наступні рішення:  1.Про створення комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг у Ушомирській сільській раді та затвердження Положення про неї. 2. Про затвердження переліку об'єктів та видів суспільно-корисних робіт для осіб, на яких накладено кримінальне покарання та адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2023 рік. 3. Про визначення переліку об’єктів та  видів оплачуваних суспільно-корисних  робіт на території Ушомирської сільської ради на 2023 рік.  4.Про заборону продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та напоїв, вироблених на спиртовій основі особам , що одягнені у форменний одяг військовослужбовця та інших правоохоронних органів , представникам добровольчих формувань , які залучені до несення служби на території Ушомирської сільської ради 5.Про заборону використання феєрверків, салютів і петард   та проведення будь-яких  заходів із використанням піротехнічних виробів  ( окрім Збройних Сил країни) на території Ушомирської сільської ради. 6.Про впорядкування нумерації житлових будинків , господарських будівель і споруд  сіл Білошиці та Ходачки. 7. Про внесення змін та уточнення даних в погосподарських книгах станом на 01.01.2023 року  З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади. Сільський голова Людмила Мала підвела підсумки роботи виконкому, наголосила на необхідності підтримки в першу чергу наших захисників на фронті, об’єднавши сили працівників місцевого самоврядування, жителів громади та старост на місцях. Кожен має бути воїном на своєму місці, і разом докладати усіх зусиль для підтримки військових, для Перемоги України.

14:30 29.12.2022

КНП "Коростенська ЦРЛ" Ушомирської сільської ради

КНП "Коростенська ЦРЛ" Ушомирської сільської ради

Про роботу Коростенської центральної районної лікарні Ушомирської сільської ради та її нове, сучасне обладнання розповідають високопрофесійні лікарі медичного закладу.Тут вас зустрінуть лікарі – професіонали вищої категорії, а також новий сучасний ремонт палат та приміщень для пацієнтів, оновлене сучасне медичне обладнання, що дозволяє провести високоякісну діагностику та лікування.

10:03 28.12.2022

Підвели підсумки, обговорили виклики.

Підвели підсумки, обговорили виклики.

Сьогодні за участю сільського голови Людмили Малої, директора КНП « Коростенська центральна районна лікарня Ушомирської сільської ради» Железнякової Алли Володимирівни, директора КЗ «ЦПМСД» Бугайової Наталки Вікторівни, та лікарів закладів провели підсумкову нараду. Реалії воєнного часу вимагають прийняття чітких та невідкладних рішень. Сьогодні одним з пріоритетних та життєвонеобхідних напрямків є медичний. Важливо, щоб навіть в ці темні часи наші люди мали можливість отримати якісні медичні послуги в комфортних приміщеннях. Людина – найбільша цінність сьогодення, тому Ушомирська громада дбає про здоров'я наших мешканців, так і про здоров'я, а за необхідності лікування та реабілітацію наших славних воїнів. Для комфортного перебування пацієнтів в нашій лікарні зроблено ремонт приймального відділення, за кошти місцевого бюджету закупили два лабораторних мікроскопи OLYMPUS CX31 для проведення досліджень в галузі гематології, гістології, цитології, бактеріології та цитогенетики. Біохімічний напівавтоматичний аналізатор встановлений в приймально- діагностичному відділенні лабораторії, призначений для вимірювання біохімічних дослідженнь крові. Для поліклінічного відділення аналізатор напівавтоматичний біохімічний. Закупили для нашої лікарні ендоскопічне обладнання OLYMPUS - систему ендоскопічної візуалізації для гастро та колоноскопії, кріоциліндр. Також подбали і про тепло та гарне якісне харчування. Спільними зусиллями керівництва закладів, депутатів та громади вдається створювати в наших медичних закладах затишок та спокій. Сучасні та зручні умови допомагають не лише персоналу, але й пацієнтам. Тому ми, переконані, що фраза «і стіни лікують» не просто вислів. Тому тішимося, коли вдається нам досягати таких змін. Та все ж бажаємо, щоб люди не хворіли. А якщо вже й є потреба лікуватися, то хай воно проходить якнайскоріше, безболісно і результативно та в найкращих умовах

14:44 22.12.2022

Відбулося пленарне засідання чергової двадцять  четвертої сесії восьмого скликання Ушомирської сільської ради.

Відбулося пленарне засідання чергової двадцять четвертої сесії восьмого скликання Ушомирської сільської ради.

Перед початком роботи усі присутні хвилиною мовчання вшанування пам’ять про героїв України, які віддали життя у боротьбі з ворогом за Україну, а також усіх жертв російських терористів. Роботу над сесійними питаннями депутати розпочали з першочергових питань – затвердження бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Ушомирської сільської ради у період воєнного стану на 2023 рік. Також депутати розглянули та прийняли рішення по ряду важливих питань, проекти яких були включені до порядку денного, всього було прийнято 36 рішень.

15:17 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь