A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення рятувальників щодо безпечного святкування Воскресіння Христового

Наближається пора Великодніх свят та поминальних днів. У період свят, зазвичай, люди готують та споживають багато різноманітних страв. Нерідко ці страви зберігаються протягом тривалого часу, буває і у неналежних умовах. Це підвищує ризик псування харчових продуктів і, як наслідок, можливості виникнення харчових отруєнь.

10:19 13.04.2023

Гвардія Наступу збільшується — до штурмових бригад приєднується харківська «Хартія». Долучайся до бригад

Чому у Гвардії Наступу з’явилася нова бригада? Все просто. МВС отримало десятки тисяч заявок від добровольців та вирішило продовжити набір до бригад і створити ще одну — харківську «Хартію».

15:39 12.04.2023

«Рука допомоги»

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

08:35 12.04.2023

Набір у Гвардію наступу триває. Відбираються найкращі серед наймотивованіших. Долучайтесь. Творимо перемогу України разом!

На сьогодні до штурмових бригад “Гвардії наступу” вже надійшли десятки тисяч анкет від добровольців, частину з них вже прийнято до бригад.

16:14 11.04.2023

Попереду Великодні свята та помінальні дні – про що варто пам’ятати, щоб не отримати харчове отруєння!

Наближається пора Великодніх свят та поминальних днів. У період свят, зазвичай, люди готують та споживають багато різноманітних страв. Нерідко ці страви зберігаються протягом тривалого часу, буває і у неналежних умовах. Це підвищує ризик псування харчових продуктів і, як наслідок, можливості виникнення харчових отруєнь.

10:27 11.04.2023

ПАРКІНСОНІЗМ – НЕ ВИРОК

11 квітня відзначається Міжнародний день боротьби з хворобою Паркінсона. Цей день проводиться з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ)  і покликаний підвищити інформованість нашого суспільства про захворювання Паркінсона, надати підтримку хворим паркінсонізмом і їх сім’ям, а також зробити свій внесок у подолання цієї страшної недуги. Дата вибрана не випадково - адже саме 11 квітня народився англійський лікар Джеймс Паркінсон (1755-1824), який у 1817 році опублікував  «Есе про тремтливий параліч», описавши симптоми хвороби.

08:25 11.04.2023

Увага! Важлива інформація!

Держава сьогодні знаходить шляхи вирішення даної проблеми, пропонуючи різні програми підтримки бізнесу та перекваліфікації. На сьогодні діють такі програми: ⁃ громадські роботи, ⁃ суспільно-корисні роботи, ⁃ «Рука допомоги», ⁃ ваучери на навчання, ⁃ мікрогранти.

08:23 11.04.2023

ЗАХВОРЮВАНІСТЬ НА ГРИП ТА ГРВІ СТАНОМ НА 10.04. 2023

   Впродовж  останнього тижня, за період з 2 по 9 квітня 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 7037 осіб, що на 8,4% хворих менше, ніж за попередній тиждень. Зниження захворюваності відбулося серед дітей та дорослих. Відзначається епідемічна активність середнього рівня інтенсивності. 

14:12 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь