A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

#ГвардіяНаступу: Хартія здобуває волю

#ГвардіяНаступу: Хартія здобуває волю

«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ. Її бійці обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ. Хартійці захоплювали та знищували військову техніку й піхоту ворога. Вели тривалу оборону ділянки фронту в зоні відповідальності (с. Руська Лозова та с. Стельмахівка). Проводили аеророзвідку та коригування вогню артилерійських систем. «Хартія» — це єдиний добровольчий підрозділ у Бахмуті. Тепер новий етап підрозділу, адже «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України.

09:17 25.04.2023

САДАМ ПЕРЕМОГИ 2023 УШОМИРСЬКОЇ ГРОМАДИ БУТИ!!!

САДАМ ПЕРЕМОГИ 2023 УШОМИРСЬКОЇ ГРОМАДИ БУТИ!!!

Першим стартував Білківський старостинсьий округ. Квітень - час для початку нового сезону городництва та вирощування свіжих овочів на своїх ділянках. І хоча погодні умови зовсім непередбачувані, деякі овочі вже можна успішно висаджувати в цей період.

09:24 24.04.2023

Підтримувати чистоту й порядок – важливо.

Підтримувати чистоту й порядок – важливо.

Підтримувати чистоту й порядок – важливо. Тому наші старостати працюють, аби громада ставала ще кращою . Не завжди погода сприяла, але ми всі дні чепурили наші села, упорядковували кладовища, прибирали сквери та парки, кожну вуличку, кожен закуток. Дякуємо всім небайдужим, хто долучився до благоустрою, бо тільки разом ми зробимо громаду чистою та квітучою! Крім того, за допомогою ТОВ АКРІС – ГРУП, ТОВ «Паралель» та ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «БУДАЛЬЯНСГРУП» проводили профілювання дорожнього покриття доріг місцевого та загального користування у населених пунктах громади. Роботи з ремонту доріг (підсипка та грейдерування) будемо продовжувати і надалі за сприяння погодних умов. Працюємо.

09:20 24.04.2023

ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.

15:25 21.04.2023

ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ: ПРОФІЛАКТИКА І ПЕРША ДОПОМОГА

ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ: ПРОФІЛАКТИКА І ПЕРША ДОПОМОГА

У зв’язку з військовими діями на території України та великою кількістю переселенців, для організації харчування використовується значна кількість консервованих продуктів --  зокрема виготовлених в домашніх умовах.

10:51 19.04.2023

«Сталевий хрест»

«Сталевий хрест»

Щиро вітаємо нашого воїна, нашого земляка Подрядчикова Андрія із заслуженою нагородою - почесним нагрудним знаком "Сталевий Хрест"! Нагадаємо, «Сталевий хрест» – відзнака від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного! У центрі «Сталевого хреста» розташований герб князів Острозьких. Саме князь Острозький відомий перемогою над московським військом під Оршею в 1514 році. Тому «Сталевий хрест» – це відзнака полководців.

10:49 19.04.2023

Разом – ми сила!

Разом – ми сила!

Працюємо для людей, заради людей і для Великої Перемоги!

10:46 19.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь