A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

#МістаГероїв: Чернігів один із них

З початку повномасштабного вторгнення росіяни намагалися захопити Чернігівщину, однак зіткнулися із шаленим опором наших захисників і місцевих жителів.

10:37 28.03.2023

ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.

16:29 23.03.2023

ЗАБОРОНА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

14.03.2023 року на пункт зв'язку 8 Державної пожежно-рятувальної частини в місті Коростень надійшло повідомлення про загоряння господарської будівлі в селі Шатрище Коростенської громади. На місце виклику було направлено відділення чергового караулу на пожежному автомобілі. По прибутті на місце події було встановлено, що власники домогосподарства на своїй ділянці випалювали суху рослинність від якої вогонь перекинувся на дровник та покрівлю господарської будівлі. Внаслідок швидких та оперативних дій рятувальників пожежу вдалося швидко локалізувати та не допустити розповсюдження вогню на інші будівлі житлового сектору👨‍🚒🚒💪

11:45 15.03.2023

Розпочали роботи щодо профілювання вулиць з ґрунтовим покриттям

Розпочали роботи щодо профілювання вулиць з ґрунтовим покриттям (грейдерування), які значно покращать стан доріг в громаді після зими. На жаль, погодні умови не дозволяли розпочати такі роботи раніше. Сьогодні техніка працює в селах Купищенського старостату. Дороги, що знаходяться в найгіршому стані, будуть грейдеруватись першочергово. За сприятливих погодних умов роботи по грейдеруванню доріг проведуться у тих населених пунктах громади, де є потреба. У подальшому ще планується здійснити підсипання проблемних ділянок для того, щоб привести дорожнє полотно до належного стану. Робота триває, є над чим працювати в цьому напрямку. Дякуємо за розуміння.

11:22 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь