A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

У кожної з восьми бригад "Гвардії наступу" буде конкретне завдання — пресофіцер

З 1 лютого в Україні стартувала національна рекрутингова кампанія “Гвардія наступу”. Під час неї набирають військовослужбовців до штурмових підрозділів Національної гвардії, Держприкордонслужби та Нацполіції. Станом на 14 лютого до лав штурмових бригад подали понад 20 тисяч заяв. Про те, як навчатимуть добровольців та які завдання у "Гвардії наступу" Українському радіо розповів майор, пресофіцер бригади "Червона калина" Микола Коваль.

11:01 16.02.2023

Увага! Важлива інформація!

В м. Житомир в період з 01 березня по 30 червня 2023 року відбудеться проект “Школа підтримки малого та середнього бізнесу”. Проект реалізовується за підтримки ГО "Мондо" (Естонія) в рамках проекту “Для України”, БФ "Справжні українці" і ГО "Вдоскональ себе".

16:42 15.02.2023

Пам’ять про них у наших серцях житиме вічно.

Тридцять чотири роки минуло з того часу, коли останній солдат радянської армії покинув територію Афганістану. 15 лютого 1989 року закінчилася безглузда афганська війна, яка гіркими споминами закарбувалася у наших серцях. 34 роки…, проте і до сьогодні не загоїлись рани у серцях матерів і жінок, які втратили своїх дітей та чоловіків на тій страшній, чужій, незрозумілій війні. Ціна, яка сплачена за воєнні амбіції колишніх чиновників, виявилась дуже високою. Минуле назавжди залишається з нами. Жодна війна не може бути забутою, навіть та, яку було засуджено суспільством. Життя продовжується і посилає нові випробування, які не оминають українців, загартованих війною в Афганістані. Починаючи з 24 лютого, після широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну, колишні «афганці» і їхні сини нині знаходяться в рядах бійців, які захищають Україну від російського агресора у всіх гарячих точках нашої держави. Їх витримка та військова мудрість не раз ставали запорукою успішного виконання бойових завдань. Багатьох вже, на жаль, нема серед живих. Рядові солдати воєн не починають – вони гинуть на цих війнах, виконуючи свій військовий обов’язок. Ми пам’ятаємо загиблих і в афганській війні, і у війні проти російських окупантів, які боронять наш край! Пам’ять про них у наших серцях житиме вічно.

15:42 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь