A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Питання про скасування пільг чорнобильцям

Питання про скасування пільг чорнобильцям

1500 людей з інвалідністю, 123 565 офіційно потерпілих (серед яких 17 805 дітей) внаслідок Чорнобильської катастрофи — лише частина ціни, яку заплатили жителі Коростенського р-ну на Житомирщині після трагедії на Чорнобильській АЕС. Попри те, що катастрофа була давно, у цьому регіоні порівняно з іншими дуже високий рівень онкології та інші хронічних захворюваннь. До слова, ці ж громади стали одними з перших, до кого прийшла повномасштабна війна. Наприклад, у Овручі та Коростені, які є найближчим до кордону містами на Житомирщині, окупанти нищили будинки та інфраструктуру, скидаючи авіабомби.

15:57 24.07.2023

Пам’ятаємо – будь-яка допомога зараз важлива

Пам’ятаємо – будь-яка допомога зараз важлива

Розв’язана росією війна змінила життя кожного українця. Багато людей були змушені покинути свої домівки, чийсь будинок зруйнувала ворожа ракета, хтось втратив роботу, спокій та звичний спосіб життя, хтось був змушений залишити все та починати життя наново. Пам’ятаємо – будь-яка допомога зараз важлива. Намагаємося підтримати, допомогти, ми завжди поруч.

15:59 22.07.2023

ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ

ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ

Жодних слів не буде достатньо, щоб висловити нашу вдячність захисникам та захисницям України просто за те, що живемо. Низький уклін усім, хто боронить наше життя, нашу землю і небо! Сьогодні наша свобода і незалежність – це все завдяки вам. Дякуємо, наші герої, за щоденні подвиги! Ми з вами! Ви бороните державу на фронті, а ми, тримаємо тил, робимо і робитимемо все необхідне, щоб максимально підтримати вас. Сьогодні для вас передаємо овочі, вирощені на наших «Садах Перемоги», а ще домашню випічку. Віримо у вас! Віримо в Бога! Віримо в нашу Перемогу!

16:00 20.07.2023

#Плічопліч: Відновлення будинків у селі Трифонівка на Херсонщині триває

#Плічопліч: Відновлення будинків у селі Трифонівка на Херсонщині триває

Житомирщина стала учасником проєкту відновлення громад Херсонщини під назвою ”Пліч о пліч”. Наразі над відновленням села Трифонівка працюють три підприємства області, серед них й торгово-промислова компанія “Центр Комплект”.

15:22 20.07.2023

Як подбати про ментальне здоров`я працівників на робочому місці?

Як подбати про ментальне здоров`я працівників на робочому місці?

Тема ментального здоров’я на публічній службі досі стигматизується. Часто проблеми із психологічною рівновагою ігноруються та не сприймаються як дійсно важливі. І це не дивно, адже якщо працівник захворів та має фізичний прояв хвороби оточуючим легше усвідомити це та прийняти той факт, що якийсь період часу він не зможе виконувати свою роботу. Якщо ж працівник не може впоратися з викликами сьогодення на психоемоційному рівні, то це не привід відкрити лікарняний та відновити свої сили.

14:22 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь