A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГОЛОВНЕ ПРО БОТУЛІЗМ

ГОЛОВНЕ ПРО БОТУЛІЗМ

Ботулізм — тяжке харчове отруєння, зумовлене споживанням продуктів, що містять ботулотоксини. Це, як правило, продукти домашнього консервування м'яса, риби, рідше — овочів.

08:26 09.08.2023

ДСНС попереджає: Правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі

ДСНС попереджає: Правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі

Спекотні літні дні сприяють відпочинку на природі. Такий відпочинок приємний, а перебування на відкритому повітрі корисне. Проте часом за розвагами та позитивними емоціями відпочивальники забувають про елементарні правила пожежної безпеки. Пам'ятайте, що з настанням пожежонебезпечного періоду розведення багаття у лісових масивах заборонено! Якщо ви вирішили розвести багаття у дозволених місцях - будьте уважними та дотримуйтесь певних правил пожежної безпеки, аби не спровокувати виникнення пожежі.  Заходи безпеки, які необхідно дотримуватись під час розведення вогнища: Зокрема, при розведенні багаття необхідно розчистити та огородити місце для вашого вогнища, а після відпочинку – обов’язково загасити його та засипати землею (чи залити водою). Розведення багать у вітряну погоду – категорично забороняється!  Слід пам’ятати, що забороняється розводити багаття ближче ніж за 50 метрів до хвойного та за 25 метрів до листяного лісу. Ні в якому разі не залишайте вогонь без нагляду! Опісля загасіть вогнище та переконайтесь, що процес горіння завершений. Місце відпочинку після себе потрібно прибрати, адже залишені на сонячній галявині пляшки чи уламки скла, фокусуючи сонячне проміння, здатні спрацювати як запалювальні лінзи. У разі, якщо  виникло загорання, відразу необхідно зателефонувати за номером: 101. Під час відпочинку на природі необхідно пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров’ю. -- Коростенське районне управління ГУ ДСНС України у Житомирській області

14:55 08.08.2023

«Виходь на світло!»

«Виходь на світло!»

1 серпня стартує інформаційна кампанія «Виходь на світло!» 01 серпня 2023  

08:30 04.08.2023

Профілактика отруєння грибами

Профілактика отруєння грибами

З давнини гриби вважалися улюбленою їжею людини. У будь-якому вигляді вони збагачують та урізноманітнюють меню здорової людини. В той же час треба враховувати й той факт, що вони погано перетравлюються. Тому вживати їх рекомендується лише людям із здоровою травною системою. При захворюваннях шлунково-кишкового тракту, а також людям похилого віку і дітям доцільно утримуватися від вживання грибів.

12:14 01.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь