A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні відбулось пленарне засідання чергової 33 сесії Ушомирської сільської ради.

Сьогодні відбулось пленарне засідання чергової 33 сесії Ушомирської сільської ради.

Розпочинаючи пленарне засідання сесії, депутати вшанували хвилиною мовчання відданість та сміливість воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань, та світлу пам'ять про всіх громадян, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України. Депутати розглянули ряд важливих питань, які регламентують функціонування та діяльність в різних сферах життєдіяльності територіальної громади. Також депутатами прийнято рішення щодо виплати матеріальної допомоги мешканцям громади, потерпілим внаслідок пожежі, ряд рішень з питань у сферах управління майном комунальної власності, земельних правовідносин та ін.

15:02 29.08.2023

благодійна ярмарка "Допоможемо ЗСУ"

благодійна ярмарка "Допоможемо ЗСУ"

відбулася благодійна ярмарка "Допоможемо ЗСУ".До збору коштів активно долучилися учні 1-11 класів, батьки, педколектив та жителі села.Було зібрано та передано на закупівлю авто 19220 грн!Дякуємо всім за активну громадську позицію!Разом до ПЕРЕМОГИ!

16:19 28.08.2023

"Тенденції розвитку сучасної освіти в пікселях: якість, доступність, безпечність"

"Тенденції розвитку сучасної освіти в пікселях: якість, доступність, безпечність"

Сьогодні на базі Білківського старостинського округу відбулася виїзна колегія відділу освіти,молоді і спорту Ушомирської сільської ради"Тенденції розвитку сучасної освіти в пікселях: якість, доступність, безпечність". У роботі колегії взяли участь: сільський голова Людмила МАЛА, староста Білківського старостинського округу Віталій ПРОКОПЕНКО, директор ІРЦ Юлія ГОРДЄЄВА, керівники закладів освіти та їхні заступники, голови профкомів , працівники методичної служби. На порядок денний колегії були винесені питання: Підготовка закладів освіти до 2023-2024 навчального року. Облаштування укриттів та організація безпечного освітнього середовища. Методичне забезпечення організації 2023-2024 навчального року. «САДИ ПЕРЕМОГИ» , організація харчування дітей. Організація підвозу учнів та педагогічних працівників до закладів освіти. Підготовка до опалювального сезону. Національно-патріотичне виховання як невід’ємна складова виховної системи школи. Інші питання.

08:09 25.08.2023

Слава Україні! Героям слава! Вічна пам’ять і шана загиблим!

Слава Україні! Героям слава! Вічна пам’ять і шана загиблим!

Півтора року повномасштабного вторгнення… Майже десять років українсько-російської війни… Із 32 років незалежності України одну третину — воюємо із жорстоким, нахабним та агресивним сусідом. Але за ці роки ми глибоко усвідомили, що наша країна — сильна, незламна, об’єднана. Що наші люди — військові, медики, волонтери, звичайні українці — усі — Герої. Герої, які стояли, стоять і стоятимуть задля волі, свободи та незалежності держави, ім’я якій — Україна. Сьогодні родинам загиблих захисників вручили державні нагороди.

08:11 24.08.2023

Скільки штрафу доведеться викласти за спровоковану пожежу в екосистемі Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж у природних екосистемах області.

Скільки штрафу доведеться викласти за спровоковану пожежу в екосистемі Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж у природних екосистемах області.

За самовільне випалювання сухої рослинності передбачена, як адміністративну, так і кримінальна відповідальність. Згідно зі статтею 77-1 КУпАП за самовільний підпал трави передбачений штраф: для громадян від 3060 гривень до 6120 гривень; для посадових осіб – від 15 300 гривень до 21 420 гривень. У межах об’єктів заповідного фонду: для громадян – від 6 120 гривень до 12 240 гривень; для посадових осіб від 21 420 гривень до 30 600 гривень. За порушення правил пожежної безпеки у лісах відповідно до статті 77 КУпАП: для громадян – від 1 530 гривень до 4 590 гривень; посадові особи – від 4 590 гривень до 15 300 гривень. Якщо ці дії призвели до знищення або пошкодження лісу штраф: для громадян – від 4 590 гривень до 15 300 гривень; для посадових осіб – від 10 710 гривень до 30 600 гривень. Окрім того, статтею 245 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність за знищення, або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності, або її залишків вогнем чи іншим загальнонебезпечним способом. Винні особи караються штрафом від 91 800 гривень до 153 000 гривень, або обмеженням волі на строк від 2 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк. 

09:32 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь