A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

відбулася робоча нарада шкільних кухарів, медичних сестер та керівників закладів освіти Ушомирської громади

відбулася робоча нарада шкільних кухарів, медичних сестер та керівників закладів освіти Ушомирської громади

З ініціативи сільського голови відбулася робоча нарада шкільних кухарів, медичних сестер та керівників закладів освіти Ушомирської громади з питань реформування шкільного харчування, яке є однією зі складових Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища. У ході конструктивного діалогу присутні отримали інформацію про перебіг реформи та нормативи шкільного харчування, переглянули презентацію інформаційного порталу про здорове шкільне харчування «Знаїмо», проаналізували зимове меню 2022 року Є.Клопотенка, за яким харчуються учні шкіл Ушомирської громади. Наголошувалося на важливості здорового харчування, ширшого інформування батьків про новації у харчуванні дітей, проведенні щоденного інформування про нові поживні страви та напої, дотриманні санітарно-гігієнічних вимог та естетичного вигляду на харчоблоці та в обідньому залі.

16:00 18.01.2022

Заходи безпеки під час Водохреща

Заходи безпеки під час Водохреща

19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники забезпечують безпеку цих заходів. Для цього чітко визначаються місця для купання, обстежуються днища водоймищ та вживаються додаткові заходи безпеки. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя. Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. При груповому купанні, кількість людей, що знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб. Рятувальники Коростеня звертається до громадян та нагадують про важливість дотримання правил безпеки під час купання на Водохреща. Перш ніж зануритися у водойму, пам’ятайте: людям із захворюваннями серцево-судинної чи дихальної систем краще утриматися від купання; заходити у воду дітям можна тільки з дозволу та під наглядом батьків; для здорової люди достатньо буде зануритися у воду до 10-15 секунд, після чого одразу вийти на берег; після купання обов’язково витріться рушником та переодягніться у сухий одяг, щоб запобігти переохолодженню; не заходьте у воду у стані алкогольного сп’яніння. Шановні жителі міста та району! Подбайте про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких, не нехтуйте правилами безпечної поведінки на льоду. Бажаємо Вам безпечного святкування.

17:51 17.01.2022

Головне завдання НУШ

Головне завдання НУШ

Головне завдання НУШ – створити школу, у якій буде приємно навчатися і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. Для забезпечення якісної та доступної загальної середньої освіти в Ушомирській громаді на умовах співфінансування за кошти місцевого ( 723004 грн.) та державного бюджетів вчергове було придбано комплект комп’ютерного обладнання для навчальних кабінетів початкової школи (НУШ) : 10 ноутбуків, 10 принтерів, 7 інтерактивних проекторів, 10 ламінаторів, 7 екранів до проектора та 12 комплектів дидактичних матеріалів для початкових класів на суму 112700 грн..

15:56 17.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь