A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Різдво – особливе свято добра, щедрості й родинного тепла для кожного з нас.

Це час, коли із першим мерехтливим вогником на небі за святковою трапезою збирається вся родина, коли окрім холодного вітру до хати залітає гомін колядок і щедрівок, коли потрібно пробачати і відпускати. А ще Різдво – це, безперечно, улюблені різдвяні історії й пісні, це неповторна атмосфера, що зачаровує і надихає, оновлює і надає сил, це чудовий час, коли кожен з нас відроджує свою віру у можливість кращого світу.

11:01 06.01.2022

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321(зі змінами) «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» та постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності» (зі змінами).

10:12 06.01.2022

Гарна подія!

Приємною подією зустріли Новий рік жителі вулиці Будівельна с.Гулянка. За рахунок коштів місцевого бюджету було проведено капітальний ремонт водопровідної мережі по вулиці Будівельній. Завдяки проведеній роботі жителі багатоповерхових будинків та Гулянецький ліцей мають змогу користуватися чистою та якісною водою.

15:44 05.01.2022

«Прийом заяв на оздоровлення та відпочинок дітей»

В управлінні соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації з 4 січня 2022 року розпочинається прийом заяв батьків на оздоровлення дітей пільгових категорій згідно переліку документів (додається) для постанови на облік.

14:49 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь