Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України! Бажаємо злагоди та успіхів, руху вперед та нових здобутків на благо нашої держави.  З кожним роком ми стаємо сильнішими і згуртованішими. Одне з найбільших свят нашої держави Ушомирська ОТГ відсвяткувала в с.Вигів Коростенського району.

19:22 24.08.2018

Свято волейболу відбулося в Ушомирській громаді

Свято волейболу відбулося в Ушомирській громаді

Свято волейболу відбулося в Ушомирській громаді, яке було присвячене Дню Конституції та Дню молоді. В програмі свята змагання з волейболу на Кубок пам’яті кандидата в майстри спорту Рака Леоніда Пилиповича. Серед почесних гостей вихованці тренера – перший паросток школи Л.П.Рака Кутишенко С.І. – випускник 1963 року, Остапенко М.П. – заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України, тренер жіночої дефлімпійської збірної України , Туровський В.В. – 12 років очолював федерацію волейболу України. Фотовиставка «Історія волейболу» допомогла всім згадати спортивне минуле. Перше місце серед чоловічих команд виборола команда з міста Чернігова, капітаном якої є вихованець школи Л.П.Рака Остапенко А.П.. Серед юнацьких команд перше місце зайняла команда села Ушомир, тренером якої є Широких Ж.В., також вихованка школи Л.П.Рака. Свято відбулось під патронатом народного депутата В.Ю.Арешонкова, партнер свята ТОВ «Лляний край», організатором свята була Ушомирська сільська рада, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Коростенської райдержадміністрації. Свято вдалося і всі отримали спортивний заряд і чудовий настрій.

20:06 29.06.2018

ВИПУСКНИЙ У ШКОЛІ-ЦЕ ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ…

ВИПУСКНИЙ У ШКОЛІ-ЦЕ ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ…

ВИПУСКНИЙ У ШКОЛІ-ЦЕ ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ… ЦЕ - ПІДСУМОК РОБОТИ ВЧИТЕЛІВ ,СУМЛІННОГО СТАРАННЯ УЧНІВ,ВБОЛІВАННЯ ЗА СВОЇХ ДІТЕЙ БАТЬКІВ… ВИПУСКНИКИ НАШИХ ШКІЛ ПОВНОЮ МІРОЮ ВІДЧУЛИ ТУРБОТУ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ ПРО НИХ :ВСІ УЧНІ НАВЧАЛИСЬ У ГАРНО ВІДРЕМОНТОВАНИХ ШКОЛАХ,МАЛИ ЗМОГУ КОРИСТУВАТИСЯ НЕОБХІДНОЮ КОМП’ЮТЕРНОЮ ТЕХНІКОЮ,ВІДВІДУВАЛИ БІБЛІОТЕКИ,ЯКІ НА 100% ЗАБЕЗПЕЧЕНІ ПІДРУЧНИКАМИ ТА ПОСІБНИКАМИ. У ЦЬОМУ РОЦІ 51 ВИПУСКНИК ЗАЛИШАЄ РІДНІ СТІНИ.МАЄМО 2 МЕДАЛІСТИ. НЕЗАБУТНЬО ТА ЗВОРУШЛИВО ПРОЙШЛИ ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ В ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ УШОМИРСЬКОЇ ГРОМАДИ.АЛЕ ОСОБЛИВО ХВИЛЮЮЧИМ БУЛО ВИПУСКНЕ СВЯТО У РИШАВСЬКІЙ ШКОЛІ .АДЖЕ ЗА ТРАДИЦІЄЮ ТУТ ВІДБУЛАСЯ І ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ МИНУЛИХ РОКІВ .ВОНИ ЗВЕРНУЛИСЯ З НАПУТНІМ СЛОВОМ ДО НИНІШНІХ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ,ЯКІ ПОЧИНАЮТЬ ВІДЛІК ДОРОСЛОГО ЖИТТЯ… ХАЙ ЩАСТИТЬ ВАМ,ДОРОГІ ДІТИ!В ДОБРУ ПУТЬ І В ДОБРИЙ ЧАС!.

20:01 24.06.2018

У новоствореному Жабчанському НВК відбувся перший випуск вихованців дитячого садочка.

У новоствореному Жабчанському НВК відбувся перший випуск вихованців дитячого садочка.

У новоствореному Жабчанському НВК відбувся перший випуск вихованців дитячого садочка. Навчальний заклад був для дітей "другим домом". Адже за короткий період для всебічного розвитку та навчання дітей були створені всі необхідні умови: обладнаний дитячий майданчик, замінена покрівля, повністю замінене пічне опалення на водяне, впорядкована прилегла територія. У Жабчанському НВК, як і в інших дитячих садках громади, всі діти перебували протягом цілого дня і отримували повноцінне безплатне харчування за кошти Ушомирської сільської ради. Гарно і незабутньо пройшли випуски у дитячих садках громади. Зичимо нашим випускникам добре відпочити влітку і з новими силами прийти до школи! Хай щастить вам!

17:30 15.06.2018

Випуск у дитячому садочку

Випуск у дитячому садочку

Перший бал у житті, згодом будуть інші, але цей перший бал "Прощання із дитинством" у маленьких сердечках залишиться назавжди. 

17:06 08.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь