Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

З’явилися нові громади у першій двадцятці рейтингу  фінансової спроможності ОТГ.

З’явилися нові громади у першій двадцятці рейтингу фінансової спроможності ОТГ.

За підсумками 2017 року експерти Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні (за підтримки програми U-LEAD та SKL International) провели аналіз і склали оцінку фінансової спроможності 366-ти об’єднаних територіальних громад (далі – ОТГ), які мали прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом у 2017 році. Яніна Казюк, координатор з фінансової децентралізації Центрального офісу реформ при Мінрегіоні поінформувала, що аналіз проведено:

09:33 02.03.2018

Одним з пріоритетних завдань громади є покращення матеріально – технічної бази для забезпечення належного дозвілля та відпочинку дітей.

Одним з пріоритетних завдань громади є покращення матеріально – технічної бази для забезпечення належного дозвілля та відпочинку дітей.

Приємним новорічним подарунком стало придбання елементів дитячих спортивних майданчиків на суму 190000 грн. Кошти були залучені з державного бюджету за сприяння народного депутата Володимира Арешонкова. Навесні буде встановлено та доукомплектовано дитячі спортивні майданчики в селах Гулянка, Березневе, Купище, Ушиця. Дякуємо народному депутату і маємо надію на подальшу підтримку та співпрацю.

18:21 19.02.2018

Позитивні зміни в Ушомирській ОТГ тривають. Відбулося відкриття відремонтованого сільського клубу в с. Ришавка

Позитивні зміни в Ушомирській ОТГ тривають. Відбулося відкриття відремонтованого сільського клубу в с. Ришавка

Позитивні зміни в Ушомирській ОТГ тривають. Новим змінам продовжують радіти жителі с.Ришавка. Восени 2017 року відкрили відремонтоване адмінприміщення, де розмістили бібліотеку та фельдшерський пункт. А вже 18 лютого 2018 року відбулося відкриття відремонтованого сільського клубу. Та найбільшим досягненням є те, що діти місцевої школи будуть повноцінно харчуватися. Для цього частину приміщення школи реконструйовано під їдальню, забезпечено новим обладнанням та встановлено систему водопостачання. А ще до послуг дітей новенькі внутрішні туалети.

16:07 19.02.2018

«Прощай Масляна – ласуха, здраствуй Весна - щебетуха!»

«Прощай Масляна – ласуха, здраствуй Весна - щебетуха!»

Вже другий рік поспіль святкує Ушомирська громада проводи зими та зустріч весни. Пісні, народні танці, ігри та гарний настрій – візитна картка свята. Воно вдалося! Саме такі свята об’єднують людей, надихають на нові гарні справи, пожвавлюють життя громади.

15:01 17.02.2018

Запрошуємо на Масляну

Запрошуємо на Масляну

Ушомирська територіальна громада запрошує  всіх на масове гуляння «Прощай Масляна – ласуха, здраствуй Весна - щебетуха!», яке відбудеться 17 лютого 2018 року в селі Гулянка біля Будинку культури. Початок о 12.00.

16:06 11.02.2018

Вітання з 90-річчям

Вітання з 90-річчям

Турбота про ветеранів праці та людей похилого віку – невід’ємна  частина щоденної роботи влади Ушомирської ОТГ. Цього разу випала нагода не лише вислухати їх, поговорити про наболіле, а й привітати з ювілеєм.

19:08 05.02.2018

Обласна олімпіада з інформатики

Обласна олімпіада з інформатики

За результатами ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики в Житомирській області (02-03.02.2018року) учень 9 класу Ушомирської гімназії Артемчук Олексій виборов диплом ІІ ступеня. Вітаємо переможця!

12:18 05.02.2018

Обласна олімпіада з біології

Обласна олімпіада з біології

Триває ІІІ (обласний) етап учнівських олімпіад з навчальних предметів, у яких активну беруть учні закладів освіти Ушомирської ОТГ. Диплом ІІІ ступеня з біології отримав учень 8 класу Поліського ЗЗСО Владислав Омельченко (вчитель - Шуляренко Ніна Йосипівна). Вітаємо з перемогою і зичимо подальших успіхів.

10:18 05.02.2018

Ушомирська громада продовжує показувати результати об’єднання

Ушомирська громада продовжує показувати результати об’єднання

Ушомирська громада продовжує показувати результати об’єднання. 2 лютого жителі с.Жабче зібралися у відремонтованому теплому клубі. Сільський голова Л.Р. Мала звітувала про роботу за рік. Було озвучено приємну новину: весною почне будуватися міні-футбольне поле зі штучним покриттям. На виконання державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» вже використано  750 тис. грн. для придбання матеріалу, і стільки ж буде виділено із сільськог бюджету на будівництво. Але найбільш зворушливим було те, як діти зі сцени дякували за те, що тепер вони цілий день перебувають у теплому садочку, сплять у новеньких ліжечках і смачненько їдять. Подарунком для всіх присутніх був виступ аматорів Будинку культури с.Поліське.

17:14 04.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь