A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

На порядку денному – актуальні питання діяльності Ушомирської сільської ради

Дата: 12.12.2017 17:07
Кількість переглядів: 638

10 грудня 2017 року у с. Поліське відбувся схід села, на який зібралося більше 100 жителів сіл Поліське та Рудня Поліська. На порядку денному – актуальні питання діяльності Ушомирської сільської ради, громадське обговорення життєво-важливих установчих документів громади, планів інфраструктурного розвитку населених пунктів.   

На початку засідання сільський голова Мала Л.Р. відзвітувала про перші кроки становлення громади, успіхи та досягнення в роботі за поточний рік, які вже відчули жителі с. Поліське та інших населених пунктів. Завдяки злагодженим зусиллям всього колективу громади, зроблено дійсно величезну роботу, результатом якої стало перше місце за показниками розвитку серед об’єднаних територіальних громад Житомирської області. І в цьому, як підкреслила сільський голова, заслуга кожного жителя громади.

Велику вдячність полісянам Людмила Рафаїлівна висловила за активну роботу по благоустрою території, упорядкування громадських місць, кладовищ, сміттєзвалищ, та підкреслила, що лише завдяки спільним зусиллям усіх жителів громади можна досягти успіху.

За активної участі жителів, які взяли участь у громадських слуханнях, було обговорено статут громади, який після затвердження стане головним установчим документом громади, регламентуючим її діяльність.

Пріоритетним напрямком роботи громади є розвиток інфраструктури, залучення інвестицій у створення нових підприємств, що дасть змогу створити додаткові робочі місця, збільшити дохідну частину бюджету Ушомирської сільської ради. Запрошені на збори представники однієї з інвестиційних компаній ознайомили жителів з проектом будівництва на території с. Поліського енергогенеруючого підприємства, особливостями його експлуатації та обслуговування. Обговорення даного проекту відбувалося досить емоційно, щодо даного питання у жителів були різні точки зору.  Однак у підсумку учасники слухань дійшли висновку щодо економічної доцільності створення даного  підприємства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь