Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

Дата: 27.10.2023 08:54
Кількість переглядів: 49

У день української писемності та мови директори ЗЗСО та працівники відділу освіти, молоді і спорту взяли участь у радіодиктанті національної єдності-2023 - мовному марафоні єдності, який охопив усіх справжніх українців в Україні та за кордоном. Українська – мова Героїв! Українська – мова нашої Перемоги!

Також відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Ушомирської ТГ. На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності шкіл, посилення відповідальності за організацію харчування дітей, їхнє навчання та поведінку, оприлюднення на сайтах шкіл фінансової звітності. Були також порушені питання реєстрації випускників на НМТ, поновлення бібліотечних фондів, проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації, участі школярів у всеукраїнських та обласних конкурсах, дотримання працівниками шкіл ст.54 Закону України «Про освіту» щодо моральних якостей педагогічних працівників, подальшої співпраці керівників ЗЗСО зі старостами та ювенальною поліцією. Значна увага була приділена питанням організації безпечного перебування дітей та дорослих у закладах, веденню журналів інструктажу.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.Возможно, это изображение 9 человек, люди учатся и текст

Возможно, это изображение 9 человек, люди учатся, стол и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь